|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Problem s mrežom - "A duplicate name exists on network"
Naime windowsi mi ponekad znaju izbaciti tu poruku pa me zanima što bi to trebalo značiti? E sad, kod mene doma bez obzira na tu poruku net normalno funkcionira, i ja i stari spajamo se preko wireless kartica na router i sve štima. Moj frend kojem se počela pokazivati ta poruka ima pak problema: njegov komp je spojen preko žice u router, dok mu je komp od sestre spojen preko wirelessa. Njemu net funkcionira normalno, dok se njegova sestra ne može spojiti otkako mu se ta poruka pojavljuje. Zaboravio sam spomenuti da je moj router Thompson SpeedTouch 780, a njegov neki Siemens mislim da je model 555E ili tako nešto. Da li možda itko ima kakvu ideju u čemu bi mogao biti problem?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Našao odgovor, google je moj prijatelj ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Mogao si javno napisati odgovor. Uglavnom ako vam se to dogodi, imate isto workgroup ime na mrezi pa sljedite upute.
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |