|
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DJ program..? budi malo određeniji, DJ za mixsanje mjuze tipa Traktor DJ Studio, izradu loopova tipa Fruity loops, za puštanje gotovih stvari tipa BPM Studio...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
probaj ovo http://www.scratchlive.net/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
DJ program tipa traktorDJ studio Važno mi je jedino da ima 2 playera i da de dade složit da svaka player ide van na drugi izlaz od zvučne i zatim u mixetu Ako me kužiš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
probaj pc dj blue..stariji program ali meni najvise odgovara,nema kasnjenja (latencije) bez obzira na zvucnu i imas ovo so trazis odnosno biras koji kanal na koju zvucnu,kvaliteta zvuka je odlicna i ima automatski kompresor za zvuk koji ne dopusta izoblicavanje kad su dva kanala dignuta odnosno sviraju dvi pisme u isto vrijeme..ovo sve ima i traktor ali mi ne zvuci uvjerljivo kao na ovom programu.
![]() |
#8 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
i meni je VDJ nekako najbolji i najjednostavniji, u njemu sam napravio desetak svojih mixeva.. a sad gdi ga ima za kupit, nebi znao..mislim da možeš i ovak, skineš demo s njihove stranice i platiš i dobiješ cdkey i imaš legalan software.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Atomix MP3, definitvno najbolji program za miksanje...U osnovi ima samo 3 efekta (over-loop, breake, flanger) ali i ta 3 se daju itekako dobro iskoristit...Naravano, moguća je nadogradnja tih efekata...Imaš i samplove koje si sam možeš složit i ubacit u program te ih koristit kod mixanja...Isto tako, mogućnost 2 zvučne kartice, te slanje jednog signala na jednu, a drugog na drugu, tak da na jednu spojiš slušalice, a na drugu ozvučenje, i to će odlično radit...U svakom slučaju, preporuka!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
User Registered
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
visual disco mix http://www.visualdiscomix.com/ prouci malo skini demo isprobaj definitivno najjaci software na trzistu barem kaj se mene tice isprobao sam mnoge ova rastura, neznam tocno dali ti treba za umixavaje u beat ali ovaj sve zivo mixa u ritam, rnb i dance bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
love is back
|
tnx ljudi skinul demo visual disco i mogu reč da mi se sviđa, ok je program ,al i pc dj blue je ok, hvala ljudi Ajd recite mi samo još, ciljam na controler xp-10 ako to ima di kod nas za nabavit? Puštal sam kod frenda preko toga al on je to dopelal nekud iz engleske i mogu reć da mi se sviđa stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
eh super tema....Svi oni koji su probali Atomixmp3 i VDJ.....da li primjecujete razliku u kvaliteti zvuka?
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
a nebi ti bilo lose ni probat s "Traktor DJ studio"
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
preporucam Traktor DJ Studio 3..definitivno najbolji software među profesionalnim dj-ima..osobno s njim radim nekoliko godina (od 1. verzije) i pokazo se kao najprofesionalniji..ostali su također dobri, ali po kvaliteti ipak su Native Instruments bolji!! Ako mislis o profesionalnijem miksanju sa gramofonima onda preporucam Scratch Live..ali i Traktor ima podrsku za Final Scratch... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
ja koristim virtual dj, neznam koja verzija al mislim da zadnja, spojen mi je sa kompa u miksetu i savršeno radi u klubu... al više sam volio radit na cd-ovima, uzbudljivije je i imaš manje vremena i sve ručno moraš, ovdje stisneš jednu tipku i sam ti sve naštima, jbg...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|