|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
GPS promjena softwera
Kad sam bio u njemačkoj mi je krepala navigacija (pda) a morao sam još doži do švicarske i natrag doma, odlučio sma u mediamarktu kupiti najeftiniju koju su imali, a to je magellan roadmate1200 za 100€. Došla je s kartama njemačke, austrije i švicarske, a to mi je u onom trenutku bilo najvažnije. Sad je problem da trenutno nema u ponudi karte hr za taj uređaj, pa i i bez veze doma stoji. Sad pitanje za znalce. Dali se može kak reflashati firmware/software na neki drugi program, tipa cardinale itd, pošto piše da je temeljeno na windows ce core 5.0 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Iskrno nemogu se sjetiti ali pogledat cu malo pa pokusat pomoc neznam ima li moigucnost prosirenja sa karticom (sretao sam bez slota) ako ima onda se da puno toga da napravit, evo upravo mi jeftini urdjaj (SilverGuide) u Lidelu je bio 998 kn sa kartama isocnom Evropom vrti i Cardinale Evropa i iGO mogu karte citavog svjeta tj sve sto ima za od Navngo kartografije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
[quote=lajchi;912555]Ima SD.[/quote Da znam uspio sam vidit ali nisam dalje cini mi se da sam negdje sreto ali ja sigurno nisam radio pa neznam, pretpostavljam da bi uspio nesto ubacit ako bi imo uredjaj ili karticu (ptetpostavljam da si dobio nekakvu SD i CD sa softwareom) Uostalom najbolje se javi na PM pacemo se nekako dogovorit za kontakt. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|