|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Molio bih komentare iz iskustva na Logitech G7
Dakle, uzasno mi je zapeo za oko G7, trebao bih komentare iskljucivo onih koji su ga imali, kakav je u igrama i opcenito u radu? Hvala!
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo da ti napišem malo, sinoć sam baš bio kod frenda i igrao na tom mišonji cod4 u MP-u nekih 2 sata. dojmovi: - miš ima glupu glatku plastiku, i prsti ti se znoje na njemu. - ergonomija je meni odlična, super mi leži u ruci - precizan i nema laga, što ne mogu reć za MX1000 koji strašno laga. - fini "smooth" pokreti mišom, no u igri je bila i ona skupa podloga F30, ili func, ili kako se već zove... minus: nema forward tipku i definitivno preskup. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@gabre sve stoji za obicno izdanje ![]() da mis je odlican imam ga 2godine tj od kako je izasao i ne mogu mu nac zamjerku osim da kad wireless radi mis pocne uzasno kasljucat jer su na jakooo slicnim frekvencijama pa se malo poubijaju oko toga... ostalo sve 5 btw ovo sa wirelessom se dogada kod prebacivanja podataka surfanja i igranja preko neta nema problema.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nub azz pwnzor!
|
Evo da ti ja dam dojmove budući da sam ponosan korisnik 2 primjerka. Za klasičnu verziju je istina da ti se ruke znoje, ali to nije toliko veliki problem i gušt rada na njemu potpuno izbaci tu malu manu. A ako uspiješ naći, postoji i carbon edition G7, koji je cijenom jednak ali sa strane ima hrapaviju podlogu na kojoj se ruke ne znoje. Inače, miš radi savršeno, baterija ne traje izuzetno dugo, ali to nije problem budući da imaš 2 baterije i bazu za punjenje, zamjena traje 2-3 sekunde. Apsolutni favorit od svih miševa trenutno koje nalazim u ponudama. Moj prvi izbor unatoč tome što je već prošlo dosta vremena od kad je izdan... KUPI GA. Ako ga uspiješ naći... Neće ti bit žao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
@gabre sve stoji za obicno izdanje ![]() da mis je odlican imam ga 2godine tj od kako je izasao i ne mogu mu nac zamjerku osim da kad wireless radi mis pocne uzasno kasljucat jer su na jakooo slicnim frekvencijama pa se malo poubijaju oko toga... ostalo sve 5 btw ovo sa wirelessom se dogada kod prebacivanja podataka surfanja i igranja preko neta nema problema.... ![]() e da minus mu je sto je gabre naveo sto nema foward tipkicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
G7 mi baš ne kao djeluje kralj ergonomije il se to meni čini,naspram mx revolution |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
mx revolution ima najbolju ergonomiju definitivno g7 je gamerski mis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
G7 je G5 bez repa, pa sad ko voli... ![]() Meni osobno G5 ima 3/5 ergonomiju, nije loše ali može i bolje. Što se tiče bežićnosti mislim da je au pair s Revolutionom s tim da Rev. ima bolju ergonomiju i hrpu dodatnih featurea tako ako nešto drugo radiš na kompu i ne igraš se 24/7, Rev. je vjerojatno bolji izbor.
![]() |
#13 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
G7 je dobar miš,ja sam malo radio na njemu i jedino što mi se ne sviđa je taj "kurtonski" feeling koji dobijam dodirujuci ga... ![]() Obicnog ne bih uzeo(bas zbog gore navedenog razloga,klizi pod rukom),ali ako nabavis limited edition kupi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|