|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
noćni reset
Bok, imam problem koji me živcira. Dakle konfa je iz siga. Dan i noć radi sa BitTorrentom i to na istim frekvencijama i postavkama oko mjesec dana. Dok sa drugom grafom je radila pola godine bez ijednog reseta. Da bi zadnja 3 dana svako jutro kad se dignem vidim kompjuter izresetiran. Ali struje nije nestalo jer sat od budilice ne blica i normalno radi. Preko dana komp radi pod full opterećenjima i sa više od 2gb rama popunjenim, dakle od 8 ujutro do 3 naveče. Da bi se đubre u tih par sati noći izresetiralo. I to kad nije pod opterećenjem, samo torrent radi. Temperature pod full loadom ne idu iznad 56C, diskovi ne iznad 38C, voltaže +12 11.99 - 12.02V, OCCT radi bez problema i na ram testu i na cpu testu. Sad sam stavio repair i test HDD. Kompjuter je malo kloknut, ni na 3000mhz. sve je u sigu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Start -> Run -> eventvwr.msc Javlja li stogod u sitne sate sto bi bilo sumnjivo? Virusa, crva nema? Koji torrent klijent? Dal mozda koristis i Netlimiter? Control Panel -> System -> Advanced -> Startup and Recovery -> makni kvacicu sa "Automatically restart" (ako vec nije) pa vidi da se umjesto restarta ne dogadja mozda BSOD.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da te ne prca sleep ili eventualno hibernacija? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje je da li ti se izresetira komp ili router? Znaš i sam da se router svakih 24h sam izresetira i dobiješ novi IP. Možda se router izresetira, a BT ne digne opet konekciju na net.
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
|
Ne mogu bit ni crvi ni virusi jer AVG skenira svaki dan u isto doba i svaki drugi lavasoft radi svoje. Pomislio sam da AVG zeza jer ima opciju ugasi računalo nakon skeniranja ali on bi ugasio komp a ne izresetiro. BitTorrent je u pitanju, bez netlimitera. BSOD se mislim ne dešava kad komp preko dana radi pod puno većim opterećenjem dok po noći samo torrent. Kako da izazovem restart preko dana, kad radi pod opterćenjem i ništa. El je moguće da padne napon gradske mreže? A problem je što sat normalno radi od budilice, a ovo čudovište ne? Nije ruter baš se komp izresetira. Vidim da mi nije pokrenut torrent i da msn nije spojen. Jednostavno se komp izresetiro. Sleep i hibernaciju ne koristim, jedino gasim monitore nakon 30min. Jedino ako se samo uključilo sa nekim konfliktom. Da zapravo počelo je kad sam spojio ponovo natrag Logitech G15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rambus 3xtr1m
|
Išao sam napraviti što je rekao kolega nepoznati i u startup and recovery naletio na: [img=http://img502.imageshack.us/img502/7554/clipboard01qvg2.th.jpg] Nakon što kliknem ok normalo ulazi u sve opcije dalje. Navodim da ne koristim paginig file jer imam 4gb rama i ne treba mi, to bi moglo bit povezano... @foxxman - hvala na tome nisam ni zano da ta opcija postoji. Ali meni je pogašena, dakle nije to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rambus 3xtr1m
|
Riješio sam problem. Dakle po savjetu supernepoznatog otišao sam u Event-ove i proučavao. Hvala SuperNepoznati ![]() Ipak nije G15 kriv. Nego Comodo firewall. Otišao sam i na njihov oficionalni forum i stvarno je da comodo nekada izbaci BSOD u konfliktu sa mrežnom karticom. Oni preporučaju nadogradnju drajvera kartice, ali nekima to nije uspjelo. A mene je naživciralo dakle Comodo Uninstal i firewall od windoza je ponovo online. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
inace mogao si samo staviti u start up folder utorrent i msn i eto ga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
iz dana u dan mi ovaj server uljepsava dane i onda ja uljepsavam dane svojim ukucanima. i zato ti servere HVALA !!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|