|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Digitalci do 1000kn?
Trebao bih jedan jeftiniji digitalni fotoaparat do recimo 1000kn. Ljeto se blizi a u rukama nemam nista, ne smijem dozvoliti da cehinje odu a da ih nisam barem uslikao ![]() Znaci nisam uopce zahtjevan po tom pitanju i zbog toga ne bih ulagao velike novce, ali isto tako necu kupovati sranje pa vas zato pitam da li vrijede ista takvi aparati. Ukoliko ga ne kupim ovo ljeto onda cu slijedece uzet puno kvalitetniji. Gledao sam u HGSpotu Trust i neki Misys i ne prelaze cijenom tisucicu a ne izgledaju lose. Sad kad bih znao i kako slikavaju bilo bi super. Samo sam zelio cuti vase misljenje jer ne bih kupovao dok se ne posavjetujem s vama. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja imam Olympus C-220 koji ti dodje u HgSpotu(ako ga jos ima) 1100kuna. Meni je sasvim dobar sa svojih 2.0mil pixela,dobijes uz njega 16MB karticu sto je 55slika na 1024x768 rezoluciji. Mozes jos birat 1600x1400,640x480 i snimanje kratkih video clip filmova do max 50sec.Ima jos neke fore ali se sad nemogu sjetit. Ima 3X opticki zoom i digitalni mislim 4x. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ja vec duze vrijeme imam olympusa c-100. to je najlosiji njihov model, pred godinu-dve sam ga platio ko suho zlato, al jos uvijek radi. ja bi ti preporucao ko celduce, ili c-120. iako za cehinje ce ti opticki zoom vrlo dobro doci ![]() frend je kupio skoro najbolji model od trusta (cca 700kn), 4mpixa, no ovaj moj olimpus daje puno bolje slike u polumraku, a na danjem svijetlu su priblizno isti (moj ima 1.3mpixa).... pitas se zasto? nemam pojma, valjda kvaliteta izrade, elektronike i slicnih stvari. za zajebanciju je trust i vise nego dovoljan, no ako zelis te slike da ti budu kvalitetnije, recimo za desktop, onda preporucam definitivno olympusa ![]() drugi frend ima c-350, aparat je stvarno odlican, pa ako ga uspijes nabavit rabljenog za te pare (ili malo skuplje), kupuj odmah ![]() inace, imas hrpu aparata tu
![]() |
#4 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
miato, hvala za stranicu!!! Ma kupi si Olympus C-220 super je za te novce! malo sam se zezao s njime ima svojih mana ali za te pare kupuj! E ljudi mene zanima sta bolje uzeti CANON POWERSHOT A80 ili FUJIFILM FinePix S5000 ? Htio bi si jedan od ta dva kupiti? Sta kazete, koji je bolje, oba dva su super , a ne mogu da se odlucim! THX
![]() |
#5 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Fotkaci na onoj stranici su zakon. Definitivno cu izdvojiti jos 500-600kn i kupiti sta valja. Zapeli su mi neki za oko ![]()
![]() |
#6 | |
Stane
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ja si uzimam sony dsc-P32 jel to ok dodje 1400kn
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Možda je bolje malo i pričekat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
(°_°)
|
sjecam se, pred jedno 2 godine mi je zapela u oko jedna minolta dimage... $400, 3mpixa..... kompaktna ful.... al nije je bilo kod nas, pa sam ipak kupio olympusa....
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Jako sam zadovoljan ![]() Ali zato popizdim skroz-naskroz kad vidim cijene vani i tu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() kakvi su ovi aparati sa zamjenjivim objektivima? mislim, koliko je to korisno, jel mozes stavljat objektive od obicnih fotica, ili moras bas objektiv za taj model, koji valjda kosta vise nego cijeli aparat?
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ne isplati se za nas obične korisnike. Tak i tak na klasičnoj 10x15 fotki nebuš vidio razliku. Nikakvu. A kad kupiš SLR dobiješ ga bez objektiva, pa dok još njega kupiš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stane
|
Citiraj:
Za minoltu ne znam, dal ti digitalci sta valjaju?
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Najeftiniji su ti tu: http://www.fotoaparati.net/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
(°_°)
|
Citiraj:
bas me ova diskusija potakla da zamijenim digitalku za neku bolju. upala mi je u oko, ko i prije, minolta dimage za 1400ak kn, 3x opt zoom, 2mpixa. htio bi nesto bolje, al trenutno se nema ni priblizno para za tako nesto.... recimo jedna Z1 isto nebi bila losa ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
(°_°)
|
Citiraj:
a i lijepo izgleda ![]() ma da se ima para, uzo bi odma ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ali zato snima sa zoomom, za razliku od nekih modela... |
|
![]() |
![]() |
|