|
![]() |
#1 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
(riješeno) Kako maknuti: "Please select the OS to sart:" prije bootanja Windowsa?
Znači, prije pokretanja windowsa ispiše mi: Please select the operation system to start: 1. Microsoft Windows XP Peofessional 2. Microsoft Windows XP Peofessional setup Kako maknuti tu opciju odabira da mi se normalno učitaju windowsi da ne moram klinuti na jednu od te dvije. Komp nije moj pa ne znam šta je vlasnik na njemu radio tj. zašto mu se to pojavilo, kad se odabere opcija pod 2. napiše da fali 1 file i brejka cijeli komp, mora se napravit restart i odabrati 1. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm cini mi se da bi trebalo urediti boot.ini file je li ovako izgleda ko i na ovome linku http://support.microsoft.com/kb/289022/hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
COD2 expert
|
ma kažem ti, nije moj komp, samo radim na njemu par dana pa mi smeta malo... ...a i svrha ovog podforuma je da netko sa više znanja i iskustva pomogne onome s manjim, znanjem, jel ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 01.01.2008. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
COD2 expert
|
Za početak, Nino, hvala, riješio sam problem. Negdje prije rekao mi je jedan frend da ima problem neki s kompom, kažem mu da ode na ovu stranicu i postavi pitanje jer će netko sigurno znati odgovoriti. On će ne to da je bio već ovdje ali da mu se ne sviđa što svi nešto pametuju prije nego što pomognu i da se na ovaj forum više ne vraća. Meni je PCexpert jedan od najdražih foruma i počnem ga braniti a sad i ja tako prođem. Mislim stvarno, da li je to zbilja potrebno, ako netko može pomoći neka pomogne a ako ne može nek briše dalje i čita druge postove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kad upadneš u neko društvo, grupu ljudi, team, moraš se prilagoditi njima jer se oni sigurno neće prilagođavati tebi pojedincu. Isto to vrijedi na svakom pa tako i na ovom forumu - ako ti se "naša" pravila ne sviđaju, odi dalje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|