|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Convertxtodvd savjet!
imam dvd ripove jedne serije od 400mb po epizodi ja bi ih sa convertxtodvd prebacio u dvd format na medije od 8,5GB-a , e sada me zanima nekoliko stvari: 1.Koliko serija da stavim u convertxtodvd (medij od 8,5gb-a) a da se kvaliteta slike ne gubi, tj. koliko mogu epizoda staviti na 8,5gb-a bez ikakvog suzbijanja veličine avi faila... 2.dali mogu napraviti svoj meni, tako da mogu odabrati koju seriju zelim gledati , mogu li u pozadinu meni-a staviti neku svoju sliku sa hard-a i ako mi mozete pojasniti postupak kako da to podesim naravno u programu convertxtodvd..? Zadnje izmijenjeno od: Spamer. 30.12.2007. u 03:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Na DL medij stane oko 4 h videa na otprilike 6 Mb/s pa pokušaj tako uskladiti. Znači, ako serija traje 30 min, stavi osam komada. Na DVD-u to više neće biti AVI nego VOB odnosno MPEG-2 file. 2. Možeš, možeš i možeš. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
hvala na pomoći, serija traje 46 minuta, koliko bi stavio epizoda, 5 komada ako sam dobro racunao, 4 sata = 240minuta podijeljeno sa 46minuta je 5 i nešto, znači 5 epizoda na jedan DL medij, jel to ok? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
Imaj na umu da taj njegov kalkulator u dosta slučajeva zna lagati. Po njegovom ispadne da na DVD DL stane nešto manje od 7 h, a ja nikad nisam uspio ugurati više od 2.5 h na običan DVD SL (cca 5 h na DVD DL), a da nema nekog gubitka kvalitete.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
ok, znaci da racunam da na DL medij stane 5h ako ove serije traju po 46 minuta to je znaci 6 komada na jedan DL medij.... ajde mi molim te malo pojasni oko meni-a sta znace sve ove postavke dole na slici i kako da svoju sliku koju cu staviti u meni "rastegnem" da bude preko cijelog meni-a a ne da mi rubovi ostanu prazni.... , hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Spamer. 30.12.2007. u 19:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jeli ikako moguće u program ubaciti svoj FONT da mogu pisat sa njime po meni-u, hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
To radiš kada već dodaš serije...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|