|
![]() |
#1 |
Banned; neopisivo
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() Čudan problem..i nakon formatiranja windowsa isto... najme kad imam uključen kaspersky internet security i želim otići na pcekspert.forum uopće nemogu... kad se ulogiram piše samo 1x1 gif i uopće neće ući u forum..samo bjela slika a kad je izgašen kaspersky normalno idem po forumu. ima netko riješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned; neopisivo
|
evo sad sam gledao i uopće nemogu naći tu opciju.. može pomoć gdje je ta opcija u programu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned; neopisivo
|
isto i dalje...isključim oba dvoje i dalje nemogu na forum... ma ovaj kaspersyk je smeće staviti ću drugi av |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Imao sam isti problem, i jednostavno ga removaš sa blackliste kao što su ti kolege rekli, radi normalno nakon toga... Kaspersky nije smeće, jedan je od najboljih AVova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
imao sam jedan dan kaspersky IS, ali eset je puno bolji, što se tiče brzine u radu i svega, nepronalazi mi ni jedan ni drugi nikakav virus tako da se vraćam esetu, nekako mi je komp sporije radio sa kasperskyim, otvaranje datoteka itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
možda je eset brži ali ne i pouzdaniji i user frendly |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Istina, proba sam mnoge i Kaspersky je najbolji. Jedini problem kod mene je taj što kod dualcore sistema cijeli komp zabloka na statupu to traje nekih 5-10 min nakon tog leti. To me je iritiralo ali kad se makne proaktivna zaštita onda je normalno. Zbog toga sam prešao na NOD32. Inače od svih AV (AVG, Norton, Sophos, BitDefender, NOD32, Kaspersky, Avast i još neke) uglavnom Kaspersky 10/10 , a jedini koji mu može parirat po detekciji (malo je lošiji) je NOD32 sa 9/10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|