| 
 | |||||||||||
|  30.12.2007., 17:06 | #1 | 
| Feldwebel Datum registracije: Feb 2002 Lokacija: bolnica 
				 | 

Kako maknuti titlebar
			 Treba mi aplikacija bez titlebara. Aplikacija ima titlebar i smeta mi jako. Treba je ukloniti  čak i pod uvjetom da cijeli windowsi nemaju titlebar. Naravno da je bolje da samo taj program nema. Plus je ako ga manje-više jednostavno mogu vratiti. Može i 3rd party programi ili bilo što drugo. Samo molim da to bude pouzdano, odnosno da to taj i taj program sigurno može napraviti a ne da se ubijem od traženja i onda zaključim da to nije to. OS: WindowsXP Home SP2 
				__________________ Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 30.12.2007. u 17:27. | 
|   |   | 
|  30.12.2007., 17:21 | #2 | 
| * Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: zg 
				 | Pojedini setupi foobara imaju tu opciju (ovisno o tome je li autor predvidio tu mogucnost ili nije). Evo primjera Falstaffovog foobara  sa titlebarom:  i bez windows titlebara (postoji custom titlebar koji je napravljen unutar foobara)  IFoo istog autora isto nema titlebar. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  30.12.2007., 17:25 | #3 | 
| Feldwebel Datum registracije: Feb 2002 Lokacija: bolnica 
				 | Jooooj. Naravno da si tako zaključio kada sam glupo napisao. Treba mi točno određena MOJA aplikacija bez titlebara. Ne bilo koja. 
				__________________ Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. | 
|   |   | 
|  30.12.2007., 18:14 | #4 | |
| * Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: zg 
				 | Citiraj: 
  I ja sam trazio prije dosta vremena tako nesto, ali nisam nista uspio naci. Mozda se u medjuvremenu nesto promijenilo, ali sumnjam. | |
|   |   | 
|  28.02.2008., 13:47 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | Mada je prošlo dosta vremena, ako ti još treba pomoć javi se mislim da ti mogu pomoći. | 
|   |   | 
|  29.02.2008., 13:18 | #7 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | Napiše se skripta u kojoj za taj program isključiš titlebar. Samo ne može se uvijek, zavisi od programa. | 
|   |   | 
|  29.02.2008., 13:21 | #8 | 
| The mighty pirate Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: London 
				 | Ja sam si preko ObjectDocka to napravio. Ima opcija u njemu da windows toolbar potpuno isključi, jedino si onda dockove moraš podesit prema potrebi. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |