Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.12.2007., 17:05   #31
toni_hr
Premium

toni_hr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ovako, neka ovo bude orijentir za sve...Dakle, najmanja cijena je oko 7800 kuna i to isljucivo kes, a na rate oko 8200 kuna + kamate na potrosacki kredit...Dakle rezime, ko ima gotovinu, apsolutni best-buy na trzistu, ja je nemam, i kredit mi ne pase, jer se onda na kraju balade cijena penje i do 9000 kuna...Dakle, ostajem kod Toshibe od 7000 kuna na bezkamatne rate u Vemila...I na kraju, posto je ovo tema o Aceru 5920G, svima kojima navedena cijena u gotovini nije problem, nema boljeg za kupnju u odnosu na performanse...Jednostavno nema...Tople preporuke...
toni_hr je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2007., 01:43   #32
Trillian
Premium
Moj komp

Trillian's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Dečki moji svaka vama čast, internet ste naučili pretraživati

ali laptope bogme niste naučili kupovati

I dati 8k za neki laptop koji ima 8600GT (buahahahaha), ima poznatih problema sa baterijom, pregrijavanjem, acer "kvalitetu" i NEMA bar WSXGA je onako...smiješno
Trillian je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2007., 10:34   #33
toni_hr
Premium

toni_hr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Da, zaista je smijesno kako su svi Europljani tupavi pa je taj model skoro najprodavaniji...Nemoj iznosit cinjenice bez dokaza i plasit ljude, taj Acer koji ti toliko gadis je svojim pristupom natjerao ostale velicine da razumnije prodavaju svoje lapove...Ja sam do sada imao 2 acera i nikad problema, kakvo pregrijavanje, torrenti pise 7 dana po 24 sata neprekidno, igre par sati, no problem, a kvaliteta ekrana je na samom vrhu...Uzeo bi i ovoga da sam bio u mogucnosti...A neki se zale, pa i kupci Opela se zale jer ide kao mliko i kruv, broj im se ne zna...
toni_hr je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2007., 13:50   #34
bisanu
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Trillian Pregled postova

I dati 8k za neki laptop koji ima 8600GT (buahahahaha), ima poznatih problema sa baterijom, pregrijavanjem, acer "kvalitetu" i NEMA bar WSXGA je onako...smiješno
ja sam uzeo dell za 8000kn sa gt grafom i nemam nikakvih problema sa zagrijavanjem. igram pes2008 po koji sat, prebacim na cod4 i niti malo da se zagrije. to što si ti možda loše ubo je tvoj problem.
bisanu je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2007., 13:07   #35
svmw
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Trillian Pregled postova

pozdrav ekipo iz snijegom prekrivenog osijeka! e ljudi moji- prvo komentirate kako je nemoguce naci lap s grafuljom 8600gt za 8k, da bi zatim tvrdili kako se neisplati dati tako silne novce za istu! aj jos koji dan pa vam javim kad se odlucim
svmw je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na