|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovako, neka ovo bude orijentir za sve...Dakle, najmanja cijena je oko 7800 kuna i to isljucivo kes, a na rate oko 8200 kuna + kamate na potrosacki kredit...Dakle rezime, ko ima gotovinu, apsolutni best-buy na trzistu, ja je nemam, i kredit mi ne pase, jer se onda na kraju balade cijena penje i do 9000 kuna...Dakle, ostajem kod Toshibe od 7000 kuna na bezkamatne rate u Vemila...I na kraju, posto je ovo tema o Aceru 5920G, svima kojima navedena cijena u gotovini nije problem, nema boljeg za kupnju u odnosu na performanse...Jednostavno nema...Tople preporuke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dečki moji svaka vama čast, internet ste naučili pretraživati ali laptope bogme niste naučili kupovati I dati 8k za neki laptop koji ima 8600GT (buahahahaha), ima poznatih problema sa baterijom, pregrijavanjem, acer "kvalitetu" i NEMA bar WSXGA je onako...smiješno |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da, zaista je smijesno kako su svi Europljani tupavi pa je taj model skoro najprodavaniji...Nemoj iznosit cinjenice bez dokaza i plasit ljude, taj Acer koji ti toliko gadis je svojim pristupom natjerao ostale velicine da razumnije prodavaju svoje lapove...Ja sam do sada imao 2 acera i nikad problema, kakvo pregrijavanje, torrenti pise 7 dana po 24 sata neprekidno, igre par sati, no problem, a kvaliteta ekrana je na samom vrhu...Uzeo bi i ovoga da sam bio u mogucnosti...A neki se zale, pa i kupci Opela se zale jer ide kao mliko i kruv, broj im se ne zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja sam uzeo dell za 8000kn sa gt grafom i nemam nikakvih problema sa zagrijavanjem. igram pes2008 po koji sat, prebacim na cod4 i niti malo da se zagrije. to što si ti možda loše ubo je tvoj problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |