|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() E ovako ja si hoću kupiti mob pa me zanima što vi mislite koji je mob najbolji a da ne košta preko 2000 kn. I dali netko zna gdje se mogu skinuti teme za samsungove mobitele zedge.net nema za samsunge. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
samsung je nula bodova sto se tice tema dakle osudjena si na defoltne osim ako neces ici kopati po mobu i sa nekim programima ubacivati teme sto je imho pain in the ass. sto se tice moba do 2000 kn ja bi isao na e65 al to sam ja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa daj nam malo podataka... Kakav mobitel, šta treba imati, za šta ga misliš koristiti... Trebaš li kameru, e-mail, internet, touchscreen, push, ...? Ono šta ću reći, Samsung NE, LG NE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
|
zasto samsung ne ? daj me prosvjetli molim te... inace moj poredak je 1nokia 2samsung 3SE ostalo je banana..
![]() |
#5 |
Nub azz pwnzor!
|
Čisto zato što sam imao loša iskustva sa Samsung telefonima. Spojivost sa kompom nije na razini ostalih telefona, sync kontakata i kalendara radi kompliciranije i lošije od drugih i koristi potpuno drugačije formate od drugih. Dalje, svaki Samsung koji sam imao riknuo je, a imao sam ih hvala Bogu 5. Jedini koji meni dolaze u obzir su SE i Nokia... S naglaskom na SE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nub azz pwnzor!
|
Pošteno, ja imam svoja iskustva i znam da više neću samsunga uzimat. ![]() Al ono kaj im moram priznat je dobar izgled. Po meni tu pohvale staju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
E pa ovako ja sam si prvo htijela kupiti s500i pa sam čula da pucaju tipkovnice, pa sam onda razmišljala o W580 pa i njemu pucaju tipke, ne želim LG previše mi je fency gledala sam nokiu 5700 ona mi je ok ali malo skupa i sada sa ti patim ja bih nešto lijepo ali i kvalitetno. Onda sam vidjela samsung d900i vidim da ima dobru kameru a i sestra mi je imala samsungove i uvijek su bili ok. Ne bih htjela obične kockaste htjela bih ili preklopne ili klizne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
I znate može li mi kak pomoći ja bih isto htijela tu sebi staviti sliku ali neznam kak da je smanjim? I da zna li tko nekakav program za raditi flash animacije |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
I da pogledala sam tu nokiu e65 ali gdje ju ima za kupiti i po koliko i dali ju ima u paketima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
|
imas ju kupiti di os ![]() sto se tice d900i nije los mob nedolazi ih puno na servis (kaze mi pticica ![]()
![]() |
#12 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Zašto davati dva soma za mobitel? Ljepo ti sebi uzmi SE K750 i imaš odličan i elegantan mobitel po odličnoj cijeni. Nema smisla iskeširati dva soma ako nećeš iskoristiti sve što mob nudi. I nema veze što je već relativno zastario model, al sasvim sigurno ima sve što ti treba. Meni osobno najljepši mobitel ikad. EDIT: previdjeh da hoćeš klizni ili preklopni ![]()
![]() |
#13 |
Registered User
|
Samsung ne popravci skupi ak se pokvari a kvari se tak da ono,a ja bi preporucio neku nokiu npr 6300,6288 il ak dođe nes novo a da nije tak skupo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|