|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Postoji crna (ili je mislim tamno plava), ali se više ne proizvodi (eventualno se može rabljena naći). Po meni je ova klasična apple tipkovnica (ne ova nova aluminijska, iako mi lijepo izgleda, al se nisam jos previse igro s njom) taman ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
vrijedi li tipkovnica tih para (409kn) koliko je to cvrsto ima li gdje na zivo za kupiti da mogu isprobati kako mi lezi jer uzeti tipkovnicu na sljepo mi je ludo jer tocno znam sta zelim a od jedne slike se ne mogu uvjeriti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Imao je Apple štand u City centru one, mislim da su josh tamo. Možeš je isprobat i kupit. Meni ova nova wired varijanta i nije legla savršeno, osim izgledom. Ipak mi se više sviđa stari pristup designu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da su ovu žičanu imali u robnoj kući Korzo, u prizemlju, od ulaza odmah desno, gdje se i mobiteli prodaju..neznam tocan naziv toga,Hamma ili nešto tako, ali valjda znaš na šta mislim BTW Ako je nađeš i kupiš, baci kratki review, da vidimo dali vrijedi koliko kosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja ću napraviti review u subotu, flare mi rekla da mi sutra dolazi ona aluminijska |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
u Rijeci imaš u Kreativnom odjelu i u tom shoping centru Korzo...za Kreativni sigurno znam da će ti htjeti pokazati, dati da isprobaš i slično...oni su jako stručni i ljubazni ![]() u zg se svi apple proizvodi mogu vidjeti i probati u City Centru, Avenue Mallu, iStyle Maksimirska, TehnoMax, HG Spot, Algoritam u Av.Mallu, Profil etc. ili možete mene pitati ![]() da li vrijedi tih para? to je jako subjektivno pitanje....meni vrijedi jer ja volim takve tipkovnice i ova mi je bas jako dobro sjela...da li će se tebi svidjeti ili ne, ne znam a one stare bijele se mogu jako dobro očistiti ako namočiš rub papirnatog ručnika u tekućinu za prati prozore i s tim onda počistiš iznutra...provjereno ![]()
![]() |
#38 |
Premium
|
Evo, jučer sam dobio svoj primjerak appleove tipkovnice. 409,00kn (poštarina besplatna). Ovako, kad sam otvorio pakiranje trebalo mi je pola sata da dođem sebi od ovog primjerka. Da budem iskren, do sada nisam imao ljepšu tipkovnicu na stolu. Teška,ultra-ultra-ultra flat (do sada sam imao logitech ultra flat, koja je debeljko prema ovoj), vraški kvalitetna izrada, aluminijska konstrukcija debljine 2,5mm, tipke lijepo zaobljene. Ispod tipkovnice na prednjem djelu, sa svake strane se nalazi po jedan usb priključak, što ovoj tipkovnici daje ogroman plus, jer se na istu spoji miš, a na drugi priključak u najbržem mogućem vremenu i usb memory stick, digitalni aparat, mobitel i slično. Dakle, potrebe za saginjanjem do kućišta kod mene više nema. PISKARANJE trenutno pišem ovaj post na njoj, tipke su pliće nego na toshibi satellite a135 laptopu, puno tiše i imaju solidan razmak između tipki. Hod samih tipki pri pritisku je minimalan, 1.5-2mm. Do sada sam jedini prigovor na apple tipkovnici našao u enter tipki, koja je jako mala, tj veličine je jedne i pol od ostalih tipki na ovoj tipkovnici. IGRANJE Danas sam odigrao pola sata COD4 i sasvim sam zadovoljan, tipke lijepo služe pod prstima, jedino me je malo frka jače stisnuti, jer imam osjećaj da bi se pod mojim rukama i aluminij skrivio. Tipkovnica je totalno fancy, te ju ja odkad sam ju uključio na komp nesmatram periferijom kompa, nego jednim od gadgeta koje sa užitkom koristim i pokazujem (svi frendovi znaju da ju imam i svako malo dolazi netko da ju gleda, ko da sam dobio, neznam, sina ili kćer ![]() Fotoaparat mi je u firmi, donesem ga sutra ili prekosutra, te ću poslikati i malo slikovitije opisati Da li vrijedi ovih 409kn? Svake lipe koju sam dao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
damn sad cu i ja morat uzeti doticnu ![]() ![]() ![]() a nis onda ce morati doci neki 22" bjeli lcd i ta tipkalica ![]()
![]() |
#40 |
mrzi zimu
|
baš mi je drago da ti se sviđa warcraft ![]() tipkovnica je srebrna codiac, nije bijela...samo su tipke bijele (gumaste su i ne sjaje se)
![]() |
#41 |
bycod
|
znam to me i odbija sto su tipke bijele ![]()
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
nadasve lijepo,kuzim da crna nema tu draž... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
mada se srebrna boja jedvo kuži, jer je ima jako malo u jednom djelu, i to iznad kursora, a ostalo su bijele tipke I nikako naći printscreen tipku. ![]() Flare? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
tipkovnica je odlična, promjenio sam ih dosta i mogu reć da je ova najbolja, bar meni |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
bycod
|
prekrasno ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
mrzi zimu
|
print screen je: jabuka+shift+4
![]() |
#54 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ovo je? ne razumjeh što je pjesnik htio reć? isto tako možeš na apple spojit bilo koji USB miš pa će radit, ali pitanje da li će ti raditi sve tipke na njemu... ![]() apple je hardverom postao ništa drugo nego obični "PC laptop" u drukčijem kućištu.. prije su imali kvalitetne ekrane, no sad eno 20" iMac ima TN matricu ekran. JADNO. a dođe 12k kn.... a ova tipkovnica nije klasičnog "picek" layouta tipki, kao što je i Flare pokazala, koja je kombinacija potrebna za printscreen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Lika u mom srcu
|
pa u prodaji je da je korisnici starijih Mac računala mogu uzeti i zamijeniti svoju staru ružnu plastičnu tipkovnicu... ![]() a onda ekipa skužila da radi i na PCu pa kupuju, a fino izgleda. No meni rad na njoj nije baš ugpdan, draža mi moja ultra flatX (koja li već), iako ova applova izgleda divno krasno. no baš mi tipke i nisu nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
tu logitech ultra flat imam i ja doma, al ti samo mogu reći da je trenutno u ormaru.. Jel misliš da je zbog toga što ju čuvam ili što je ova bolja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Lika u mom srcu
|
imam malo veću ruku, i mali enter, stisnut raspored tipki mi nikako ne odgovara... tebi je bolja ta applova, meni je ova logijeva... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|