|
![]() |
#811 |
live and let live
Datum registracije: Sep 2007
|
za nefalit, sad san izbrisa menu.ml, i sad neman meni uopće. a na karticu san ubacia drugi menu prije, i nije ga valjda učita sta sad???!!! stvarno san smotan ![]() ![]() ![]() rješeno - ubaciva san svaku sličicu u tpa\preset\system\menu i rješia to tako još samo triban rješit prostor za poruke ![]() Zadnje izmijenjeno od: sreja. 21.12.2007. u 05:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() oi ekipa, ja san evo naiša na jedan mali problemčić i pročita san svih 27 strana i čini mi se da niko nema takav problem dakle, uspješno san flashira mobitel (k750i cid 49 red) i sve je u redu osim jednog malog ali važnog detaljčića ^^ ne radi mi walkman. kad iden u moje datoteke i uđen u zvuk ili video onda mogu preslušavat što oću i koliko oću ali kad iden na walkman i oću poslušat ili pogledat nešto piše mi "Trenutačno nedostupno" . ima rješenja za to? ne mogu slušat pisme ni koje su na mobitelu ni one koje su na kartici, jedino što radi je ono "sada svira", i stalno vrti 10 pisama koje nemogu minjat kako ja oću :S ako ko zna kako to rješit ( a da nije reflashiranje jer san to ponovija 5-6 puta ) bija bi zahvalan ![]() ps. bija san i ubacija 3 drivera za zvuk pa opet ista stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Registered User
|
ah, rješija san, čini se da ću sve jednu pismu sad morat pribacivat s onim programom disc2phone sa onog se cd-a koji san dobija sa mobitelom ni to nije pomoglo, 700 mb pisama san pribacija i još uvik neće pokrene u ono kad iden naslov, jedino mogu moj popis skladbi ubacit pa priko tog oće radi kako triba Zadnje izmijenjeno od: lord Miles. 21.12.2007. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ne triba napisat pref_store.txt neg triba napisat samo pref_store u naslovu text documenta ja san dobija 30550 mista za poruke ![]() i crn i ekipa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
live and let live
Datum registracije: Sep 2007
|
sve to stoji,al meni niti jedan stariji xs nećeda napravi start fsx, nego bloka, a 3.0 otvori sve i ne znan šta dalje stavin upload na messaging pref_store, i on mi napise xxx.txt evo uspia san bez obzira sta je stavia nastavak txt. 28037 fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Koje drivere ? Trebaš imati Sony USB Flash drivere kao i drivere za telefon instalirane na kompu. Prvo priključi mob uključen pa instaliraj njegove drivere a onda Usb Flash. Prije pokretanja xs+ isključi mob, spoji ga u komp kablom te otiđi u device manager i vidi na USBC šta imaš od usb uređaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
krivo si instalo drivere ko i ja,ubaci ih na disketu,prikljuci mob i odi u device manager,tam ce ti se na par sekundi pojavit upitnik dvaput brzo klikni i odi na install drivers,ubaci tu disketu i sa nje instaliraj USB FLASH DRIVERE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
vec san ja to sve napravija bez diskete-flesa san mobitel- prije par dana formatira windows. prije nekoliko dana san se zazelija novih ikona raspakira san one drivere s prve stranice spoija mobitel i nece mi xs++ nista izlista |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
onda obrisi sve drivere iz systema 32,imas na prvim stranicama objasnjeno sta sve i probaj ponovo i koristi EDIT tipku |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
|
Help!!
Ovako ja sam mjenjao meni i ikone po upustvima crnog ali ja sam to radio na w200 i sad sam nešto s***ao i nemam menia ni ikona i kad ga upalim samo vidim one dvije tipke "pozivi" i "odaberi" ali one ne stoje tamo dolje normalno nego skroz gore i ništa nemogu ni u izbornik nikuda ništa nevidim kako da to vratim na staro??? Svaka pomoć je dobrodošla!!! Thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam W750 ![]() PS. Jos sam jednu glupost napravil, pregazio si biljeske a bilo fakat bitnih stvari tranu... ![]() ***** EDIT: Problem rijesen, kabel od kamere do glavnog PCBa se istekao sam od sebe ![]() :rigoleto: SE! Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 25.12.2007. u 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
http://rapidshare.com/files/55987102/W200_RAH4014.rar
![]() |
![]() |
#828 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 24.12.2007. u 20:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
imaš link za gslide na početku ovog topica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Evo vam jedan cam driver, po meni dosta dobar no još ga moram testirat danju. http://cheapfilehost.com/file.php?fi...f2246efbbb15eb Kopritis 7.2 Brži je nego Kriomag i ne muti toliko tj. ne treba beskonačno čekati da spremi sliku. Tel je k750@w800 cid49 red, svjetlo na 0.0, slikano u potpunom mraku - samo svjetlo od telefona, makro isključen, kvalitet slike - visok, svjetlo automatski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=204 u tpa.zip od w200 je custom pack za našu regiju da ne dobiješ config.error
![]() |
![]() |
#833 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=173 ovo radi i za k850i ![]()
![]() |
![]() |
#839 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
i jos nesto sto kad na internetu naden ovakav patch ;W800 SW-R1BC002 ;Â?aiy e Äaoa ââa?oó ýe?aía ;çaianoî ëîaî îia?aoî?a ;Time and Date move to up ;replase logo operator -> Time and Date ;Ver 2.5 ;(c)mobilefree.ru ;(p)-=Alex=-, Renat 44EA7EBE: 0B21 0321 44EA7EC8: 0C21 0121 sto sad treban s njin a i nekuzin kako stavit layout pa san zato i pita za patch |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|