|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mozilla, Thunderbird... ?
Problem je u tome kada mi se podignu windowsi spojim se na net i onda kliknem da mi otvori Mozillu. Sad nastaju problemi. Vecinu puta otvori Mozillu ali moram cekat oko 2 minute da mi ocita google ili kliknem na mozillu u quick launch-u i vidim da sam ju kliknuo (ostane udubljen gumbic) ali se nista ne dogadja isto kakve 2 minute i onda otvori Mozillu. Slican je problem sa Thunderbirdom. Za to vrijeme ne mogu nista radit na kompu jer nista ne reagira a vidim da i procesor nista ne radi kao niti roktavo krme od maxtora. Nakon prvog pokretanja ta 2 programa dalje rade normalno. Vec sam zbog toga formatirao windowse ali ista stvar je i dalje. Hvala. Mozda je problem hardverski? Hard, CPU? Zadnje izmijenjeno od: Hele. 19.12.2007. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Cist ti komp od virusa i ostalih stvari? Koliko imas pokrenutih procesa aktivnih programa koji cuce u trayu,provaj ih malo pogasiti ako je u tome problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
To imam 28 komada, ali to mi se cini normalno, mislim da je tako uvijek bilo. Niti jedan ne zauzima pretjerano memoriju a niti zauzimaju procesor. Da li je mozda moguce da zeza ZA? Probat cu sutra dignut windowse bez ZA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Probao sam i bez ZA i ista stvar, nema razlike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Isao sam sada upalit task manager i gledao sam procese kad sam kliknuo na Mozillu. Cijelo vrijeme dok ne ocita Google mi vsmon.exe zauzima 99% procesora. Da li netko zna za sta je taj file? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
vsmon.exe ti je od zone alarma komponenta... mislim da ti je najpametnije imat windows firewall, NOD32 Smart Security ( smart security sadrži AntiVirus, AntiSpam, Personal Firewall, AntiSpyware. a troši jako malo memorije svega 33.000 K ), i još novi SpyBot Search And Destroy1.5 koji ima real-time scan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Jer kad dignem windowse i bez ZA taj mi je proces aktivan i zauzima opet 99%. Ako je sigurno tako onda cu probat stavit neki stariji ZA jer prije nije bilo tih problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ZA se pokreće i iz startupa i preko servisa tako da moraš obje stvari "ubiti". Najbolje deinstaliraj ZA jer je to jedan od najlošijih firewallova i stavi nešto pametnije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Maknuo sam ZA i stvarno je u njemu bio problem. Sad sam skinuo Outpost 2008... EDIT BY MOD: Još jednom to vidim, dijelim packe... http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.12.2007. u 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ajde pomalo s tim serialima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |