|
![]() |
#1 |
Life's fair :p
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() .pozdrav svim ljudima dobre volje ![]() .evo o čemu se radi: "član" sam velike obitelji T-coma po liniji MaxADSL-a od 7 mjeseca, mislim (ustvari nije bitno od kad).. fiksnu liniju sam "prebacio" na Optima Telekom.."obavio" sam promjenu operatera ali samo fiksne linije..i sad mi dolaze računi od jednog i drugog operatera za telefonske razgovore..koje to sranje, može li mi ko reći?! ADSL (račun za internet) uredno plaćam T-comu a oni bi sad da i njima plaćam i telefonski račun..dolaze mi računi za telefon i s jedne i s druge strane!! mislio sam u početku da je to samo, ono, forma od strane T-coma.. dok mi ovaj mjesec nisu počele dolaziti opomene.. dal je moguće da MORAM plaćati tel. račun i jednom i drugom operateru (za iste azgovore)? nek se javi netko sa istim slučajem... hvala na pomoći (unaprijed).. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ako si prebacio fiksnu liniju na optimu, onda plaćaš samo pretplatu T-comu, a razgovore SAMO optimi. Ako ti i t-com šalje račun za razgovore uloži žalbu na to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
To je Optima kriva jer su oni trebali riješit sa T-Comom da prelaziš na njih, što očito nisu napravili. Ukratko, zovi Optimu jer si njihov korisnik, oni to MORAJU riješiti sa T-Comom u tvoje ime. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|