|
![]() |
#1 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Bok ekipo prilično sam nov na forumu ali imam same pohvale. Uglavnom danas je otac moje cure njenoj mlađoj sestri kupio HP-ov prijenosnik u Ve-milu. Ne znam točno koj model znam samo da ima instaliran besplatni OS (baziran na Linuxu). S obzirom da curina sestra ne zna raditi na Linuxu kupili smo Windows XP Home i instalirali. I tada se pojavio problem. Naime u paketu nije bilo drivera. Ama baš nikakvih. Našli smo samo CD sa upatama za korištenje. Moje pitanje je da li u smo trebali dobiti i drivere ili ne s obzirom da je besplatni OS već bio instaliran? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne, nije trebala dobiti cd s driverima jer na njemu nije bilo OS-a. HP s takvim modelima ne isporučuje drivere. Znam da su nekada u vemilu s modelima 6325 i 6715b davali cd sa sprženim driverima, ali je to bila njihova dobra volja. Jedino što ti preostaje je skočiti na net i poskidati drivere. Računaj da ih ima preko 200Mb tako da ćeš imati šta skidati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
OK hvala na odgovoru |
![]() |