|
![]() |
#1 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Gigabyte M57SLI-S4,nForce 570 SLI [ADM] 554,76Kn AMD Athlon 64 X2 6000+ [ADM] 1.022,36Kn 4gb >> 1Gb PC6400 Kingmax [ADM] 135,11Kn THERMALTAKE Soprano DX, VE7000BWS,crno [ADM] 735,30Kn Thermaltake Toughpower 600w [Ve-mil] 750kn XFX Nvidia 8800GT Alpha DOG 512mb [Optimum ?] 1899,00kn Samsung 2032BW [Ve-mil] 1899,00kn Seagate 250gb SATA II 7200rpm [Ve-mil] 470kn neka rerna za prženje... [Ve-mil] 220kn već imam G5 štakora, još se moram odlučit za tipkovnicu, htio bih neku slim ko za laptope, jer vec 4 godine imam laptop i već sam se navikao na to... grafu ću nabaviti gdje je uvatim ![]() i naravno ima li zamjerki na ovaj STROJ za gejmanje !?
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Prijedlog - ANTEC Nine Hundred + Corsair HX520W
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo je bolji izbor, a ti nađi gdje je najjeftinije: - Gigabyte MA690G-S3H - jeftinija, a bolja ploča od tvoje - Athlon X2 5000+ Black Edition - naklokan, razbije 6000+ k'o beba zvečku - Fortron 400W PNF - ne treba ti 600W za to a osim toga tih 600W ni ne možeš dobiti od tog napajanja - Radeon HD3870 - performansama slična 8800GT, a dosta jeftinija
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.spcnet.be/images/matos/logitechultrax.jpg preporuka je ova tastatura imam je ja i tipke su laptopovske i jako dobre cijena je oko 170 kn sto nije puno |
![]() |
![]() |
#5 | ||
DJ_Darude kicks ass...
|
Citiraj:
inače Radeonke ne dolaze u obzir jer su totalno slabije od Nvidije u novim igrama i to je već odlučeno... uostalom XFX-ova grafa Alpha Dog je proglašena best buy grafuljom godine...kolko sam vidio na jednom sajtu... 5000+ necu jer neam namjere odmah sve klokat ko isus i za to uzimat neke dodatne masne hladnjake, ovaj koji dodje sasvim dobro hladi, na max 55c(load) što je sasvim ok temp. kuciste mi se uopce ne svidja, a i ovaj Soprano DX ima moj frend i vrlo dobro izgleda i super protok zraka je unutra.... a što se tiće matične, ne znam sam po čem je ova tvoja bolja... MORA imat SLI... Citiraj:
a ev ima u ADM-u moram još vidjet malo..... hmm, nije loša, ima onu zaštitu ak nešt proliješ .... nice mogla bi ta past... evo da se malo nadopunim i ispravim, nisam ni vidio da taj 5000+ se tak lako kloka i da onda pere i 6400+ vidio sam u manualu od matične da ma opcije kao neki MB intelligent tweaker i tam ima dosta opcija da se more mjenjat taj multy na 16x da onda proc radi bez beda na 3.2ghz sa BOX hladjenjem... samo me onda još zanima dali ce mi bit dobra ova memorija, ce ona to sve izdrzat il MORAM uzet neku bolj !?!?!?!? ev ponovno sam se informiso ![]() neg de mi preporučite hladnjak za taj 5000+ klokan do jaja ![]()
..:: Vlak je uvijek brži ::.. Zadnje izmijenjeno od: McG. 21.12.2007. u 23:42. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Što se tiče kučišta i jedno i drugo su dobra (ovaj antec je divlji) tak da uzmi koje ti je ljepše. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
DJ_Darude kicks ass...
|
Citiraj:
kak mislis da neidem na SLi, kad maticna ima SLi podršku
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||||||||||||||
DJ_Darude kicks ass...
|
Citiraj:
btw, prema ocworkbench.com >>>
![]() |
#12 |
Premium
|
Kolko se ja kužim u sli najbolje je kad matična ima n680i chipset, a to ti znači 1500kn+ matična (sli je prilično skup biznis ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
DJ_Darude kicks ass...
|
nema beda, kolko sam prerovo neke reviewe o toj matičnoj sad, piše da taj nedostatak x16 SLi-a i nije tolko važan zat jer x16 SLi kao moreš iskoristiti tek kad dodje Quad-SLi a to će biti na sveto nigdarjevo da bi radio x16 SLi treba mi neka matična sa 590 chipsetom, ima jedna GigaByte > Gigabyte M59SLI-S4 < 803kn ima neka druga !? tražim.....
..:: Vlak je uvijek brži ::.. Zadnje izmijenjeno od: McG. 21.12.2007. u 23:43. |
![]() |
![]() |
#14 |
Valar morghulis
|
Osobno mislim da ti je sli bespotreban jer ga nećeš moći iskoristiti pošto planiraš uzeti 20" monitor..da imaš veći monitor, onda ok, ali ovako uzalud bačen novac, razliku od par fps nećeš primjetit ![]()
#15 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |