|
![]() |
#91 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
slazem se sa tobom i sve to stoji ali pogledaj van hrv kako stvari stoje i bit ce ti jasno hd se ustalio tj oba formata vise blueray od HDDVD.a ali to je tu negdje formati 720p i 1080p su standardi i to je to... ajde da doma na hardu nemam 10 HD filmova ne bi nikaj rekao ali ih imam bar 20 ![]() ![]() a kod nas dok nades hd filmove u vidoteci proci ce jos bar 3 godine ako ne i koja god vise... poznavajuci nas..... makar mozda dode i ranije ali sumnjam bit ce 5 filmova po jednoj vidoteci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Samo da pocnu kinezi da prave HD playere onda ce cijene vrtoglavom brzinom popadati, isto tako je bilo sa dvd playerima koji su kostali po 500-1000 eura, a danas mozes kupiti brend name za 70-100 eura i to skroz dobar a sve zahvaljujuci poplavi kineza. Nemislim da treba kupovati ovo kinesko smece ali barem ce oboriti cijene pa cemo svi da kupujemo HD playere za pravo malo love i to bas univerzalne koji citaju sve zivo.
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
imam pojma o cemu pricam ali ne neke velike po pitanju televizora sam laik nikakav ekspert niti zelim da to netko misli... samo neko moje misljenje sam izneo po tom pitanju.... koliko nas ima toliko potreba sad sto je bolje manje bitno svatko zeli nekaj drugacije i ima neke svoje razloge toga za kupit nekome je velicina nekome reza a nekome dizajn.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Nadam se da ti ne zvučim ko snob ali stvarno bi volio kod nas nači orginal. Jer kad sam se zadnji put zafrkavao s tim avia diskom mislim da sam ja jedini koji je uz pomoč dvda za namještanje uspio namjestit vidljivo goru sliku ![]() koliko se sječam upute su bile jasne /a ja nisam blesav...tako da sam za taj fenomen namještanja gore slike bio okrivio način / kvalitetu spoja s dvd plejerom,neorginalni disk- a možda bi pomoglo da sam imao PAL a ne NTSC verziju dvda .... ![]() osječaj frustracije mi je poznat iz doba kad sam htio kupit obični SPL metar...
![]() |
![]() |
#99 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
lol @ gora slika nakon kalibracije ![]() nisam vidio avia-u, ali nakon essentialsa i mog početnog podešavanja je bila debelo očita razlika... makar mi je trebalo jedno 4-5 sati da sve podesim kak spada. još 2 sata negdje na zvuk... slatke vikend zabavne muke ![]() ja imam pal verziju na dl mediju i sve je oke... neorginalni disk ne smeta jer je image 7 ili 8gb bio, tako da vjerujem kako se radi o 1:1. ma ono spreman si dat 100-200kn za orginal i tražim i tražim po netu, nigdje ništa osim vani naravno... reko ajd druže sisa upali ti icq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Možda sam trebao provat DVE. No AVIA mi je u tom trenu zvučala zanimljivije pošto je mislim bila starija (iz 99) i time zasigurno više bazirana na CRT što mi je trebalo. Da,ja sam jedan od onih siromaha koji nemaju za LCD il plazmu pa još koriste CRT dinosaure ![]() Što se tiče fenomena gore slike after podešavanja. Mislim da se to trebalo pogledat prije svega s nekakvim psiho pristupom. Ono, promjene nisu jednostavna stvar a ovde se navikneš na nešto svaki dan i onda to promjeniš. Prvo šta se desi je da odzvanja drugačije. A drugo, sve je to bilo krasno s test uzorcima kao što sam i ja u tom procesu kako kažeš 'slatke muke' bio pun nekog uzleta: "Pa ne mogu vjerovat kako nisam ovo napravio prije" Onda na kraju maknem se od 'sintetike' i čim vidim čovjeka : "Mila majko što uradih" ![]() Možda je to slično 'fenomenu' kako se ljudima može više sviđat nesavršenstvo vinila ili lampi u usporedbi s CDom ili tr.... shvačaš? Uglavnom kad sam poslje opet pogledao razine onog što sam namjestao ništa nije bilo onako kao što sam ostavio jer je automatik sistem za bolju sliku sve sam izdebiliso. Pa možda je u tome stvar. Gonim filips u 3..... al ipak ne mislim u bliže vrijeme kupovat ni LCD ni plazmu.
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Usput da pitam dali ču primjetiti razliku u kvaliteti slike sa nekih 3.5 metra udaljenosti na 82 cm, 1366x768p naspram 94cm, 1920x1080p, FULL HD, tv bi koristio vecinom samo za ps3, pa me zanima dali se isplati uzeti full hd za moja 3.5 metra udaljenosti od tv, dal ču vidjeti taj veliki skok detalja u igrama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |