|
![]() |
#1 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Rainbow Six Vegas 2
![]() http://www.gamespot.com/pc/action/ra...as2/index.html http://www.youtube.com/watch?v=x-KdSrTh7Y4 http://www.youtube.com/watch?v=QP6LC29HiN8 cant wait ![]() Zadnje izmijenjeno od: Conroe. 20.12.2007. u 17:39. Razlog: još jedan trailer |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
nadam se da ce biti dobra kao i prvi dio...i da nece izbacit ono da mozes desnim klikem prebacit u 3. lice... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Da mogli bi malo poraditi ali mislim da neće, jer računaju da će do tada biti još jačeg hardware-a.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
gledo sam malo trailere i slike,ljepo izgleda... iako rainbow six vegas nisam igrao,nadam se da cu 2. zaigrati |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Da malo oživim temu, pa jel nije igra trebala stići više? Jeste vidli isječke pa sprema se jehena taktička pucačina. Nisam igral vegas pa me zanima jel to slično S.W.A.T.-u. I jel se isplati nabavit Vegas dok ne dođe Vegas 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
R6 L.A. je jedna od najboljih single player igara koje sam igrao. Izvrsna atmosfera, jednostavno i logično davanje komandi suborcima koji nisu jako tupavi (ali nisu baš ni pametni), gledanje kamerom ispod vrata... Loše je automatsko snimanje pozicija i relativna zahtjevnost. U kakva brija link. Već vidim da mi nova grafa ne gine. Još jedan edit, available : 17/04/2008
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 25.03.2008. u 09:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
do sad najbolji je bio R6 Raven Shield (barem meni), vegas je dobar ali nije više to što je bil... trebali bi izbaciti to kad uđeš u cover da se kamera prebaci u treće lice jer ti onda pokaže cijeli prostor i vidiš gdje su ti protivnici... nije više tako realističan, manje više prelazi u arkadu (što nije loše ali r6 bi trebao biti j****o teški, a sad kad si ranjen samo se skloniš i ozdraviš i ideš dalje...), ne da je igra loša, igra je odlična ali polako gubi onaj svoj gameplay... koliko vidim r6 2 bit će isti kao i prvi dio, uz malo bolju grafiku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Jel se isplati ovo uzet preko steama sad dok je weekend deal 50% off za 9.99evra. Igra li se online? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|