|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Microsoft Sidewinder review
Evo došlo je vrijeme da zamijenim svog Wireless optical 2.0 miša, te kao što sam u potpunosti majkrosoftovac što se tiće miševa i tipkovnica, stigao je Micorsoft sidewinder. ![]() Tek sam ga kupio i inicijalni dojmovi su jako dobri, detaljniji review navečer kad ženu pospremim spavat i odigram cod4 kojih sat vremena. U paketu sa njim dolaze, utezi (3x1g i 1x5g) te 2 seta nožica za mijenjati. Kutijica je također dosta dojmljiva od baršunaste plastike ne znam kao da se bolje izrazim i izgleda jako solidno. Kao što je vidljuvo na slici utezi se umeću u postolje koje se vadi iz miša. I bez njih miš je stvarno malo prelagan (ili je to možda moja procjena jer sam imao bežičnog miša sa baterijama). ![]() Kao i svi bolji gejmerski miševi opremljen je laserom, a ne ledicama sa promjenjivim dpi-om koji se podešava iza metalnog scroll kotačića te se ispisuje na malo lcd ekranu. Deafolt se mijenja 2000dpi 1600dpi i na 800dpi. Ali u programu od njega ja sam si odmah podesio 1600, 1000 800dpi Bočni metalni gumbi služe najbolje za back i forward u browseru ( slično kao mx518 stari). I za kraj što me se najviše dojmilo osim prekrasne crvene podloge koju ima ispod miša, jest kutija u kojoj se nalaze utezi služi za učvrščivanje kablova jer je sama po sebi teška i ne dopušta da kablovi okolo lete i da skliznu sa stola i znate sitacije s žičanim miševim aveć, ovako se učvrste na mejstu gdje hoću i to je to. ![]() ![]() Za sada to je to od mene, navečer više kad ga još malo odradim. Dobar review: http://www.toms-hardware.ru/game/raz...idewinder.html http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.503.143 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
izgleda moćno, ali mu je cijena paprena bogami ![]() kakvi su dojmovi nakon igranja? Isplati li se takvo ulaganje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Izgleda kao polugica na spaceshipu koja sluzi za ispaljivanje raketa = svidja mi se ali 500kn je dosta novaca. Ocekujem detaljni review!
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
|
Pa, malčice je velik moram priznat. Ma koga zavaravam prvi dan su me bolile žile na ruci kako je velik! Ali sad je već sve ok, naravno nije niti baš dobar za male podloge. Sada već nakon tjedan dana rada na njemu, probao sam miš koji sam imao prije (microsoft wireless optical 2.0) i odurno mali je ne znam kako sam uopće mogao radit išta s njime, a nije tako mali. Bježi mi po ruci. Ovaj Microsoft je sad genijalan. I mislim da nije ni previše skup, definitivno je u rangu sa jačim Logitechima. G5 je 500kn G9 oko 800 koliko se sječam. Bolje je opremljen od njih, ima LCD, 2 seta podloški, fancy kutijicu koja mi drži kabal (ne znam kako sam prije radio bez toga), laser je. I kad je na stolu plaši malu djecu ![]() ![]() ![]() I ovaj "back" gumb stvarno je na pravom mjestu, odlično leži pod palac. Slike miša na stolu i kutijcie bacim poslje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rambus 3xtr1m
|
Citiraj:
I pogledajte malo cijenu na linku, ako se već niste potrudili i kažite da ovo nije best buy. http://www.diskont24.com/search.php?mode=search |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni ne izgleda katastrofa volim vece misonje. @Mortal: Di si ga kupil, tu OEM verziju, za kolko nofci?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
najbolja stranica za testiranja gaming opreme, kao što vidiš ovoga nema niti u užem izboru.. -->
OK, kupio si ga i to je tvoj izbor, samo sam rekao svoje mišljenje, bez ljutnje.. Citiraj:
http://www.esreality.com/?a=articles ----> najbolja stranica za testiranja gaming opreme, kao što vidiš ovoga nema niti u užem izboru.. OK, kupio si ga i to je tvoj izbor, samo sam rekao svoje mišljenje, bez ljutnje.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|