Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.12.2007., 08:56   #121
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ja odigrao Betrayal par dana nakon što je izašao, počeo sam ponovo kao monk, ali sam malo zastao...ipak nije toliki "replay value", barem meni
Inače sam dobio original uz Gigabyte 2600XT i kartica se skoro isplati samo radi toga
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2007., 14:10   #122
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Bar jedan replay o alignmentu evil-good, poprolicno stavri se mozr drukcije napraviti he he

Inace kad se tog zasitis tu se player made moduli i naravno online igranje sto je i najbolje od svega

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Ja odigrao Betrayal par dana nakon što je izašao, počeo sam ponovo kao monk, ali sam malo zastao...ipak nije toliki "replay value", barem meni
Inače sam dobio original uz Gigabyte 2600XT i kartica se skoro isplati samo radi toga
MikaHR je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2007., 14:48   #123
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Citiraj:
Autor MikaHR Pregled postova
Bar jedan replay o alignmentu evil-good, poprolicno stavri se mozr drukcije napraviti he he

Inace kad se tog zasitis tu se player made moduli i naravno online igranje sto je i najbolje od svega
Nisam probao online, to je rezervirano za DAOC, u čemu je fora sa NWN2 onlajnom?
Staro 19.12.2007., 16:46   #124
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Našao sam na nwn forumu u cemu je problem bio..
Kad su instalirani NWN2 i ekspanzija, zna se desiti da u prvom dijelu se neki bugovi i glichevi dešavaju, ali to se riješava reinstalom i novom instalacijom ovim redosljedom:NWN2, zatim zadnji patch ( 1.11 atm) , zatim NWN2:MoTB

Sada mi radi kao urica

Tako ako netko bude imao taj problem, bar ce njemu pomoći

BTW Igra mi je super odkada sam se navikao na kameru, a tek kad je izašla nisam se nikako mogao priviknut xD
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2007., 00:52   #125
MikaHR
Premium
Moj komp

Online je princip MMORPGova, udjes na server, levelas se, koljes monstere, playere, bossove, rijesavas questove, naravno ovisi kakav je server, i u manjem obimu.

Razlika je sto svjetove i sve u njima dizajniraju playeri, tj. imas toolset isti kakav su imali oni u Obsidianu da naprave kampanju ( mozes mijnjati gotovo savki aspekt igre i dodavati teksture, spellove PrCove, base klase...gotovo sve), napravis modul, stavis ga da se vrti 24/7 i svako se moze spojiti i igrati gore. Ali svjetovi su jos mladi pa ih nema puno i podosta ih je jos u beti ili u izgradnji, al i ovih par dobrih kaj ima su prilicno zabavni.

Ja sam dosad igrao na Soulforge4 (po meni najbolji za sada, PvE, jos u debeloj beti ali ima vec poprilicno contenta), DEX2 je dobar ali je pure PvP, Tzell Kows server nije los, Shroudworld je ok, pure quest server tj 75%+ xpa dobijes rijesavanjem questova. Ima ih jos ali koji se cine ok al nisam za sada na njima igrao.

Ispalti se probati, he he, jer po meni nema boljeg sustava levelanja/gradnje lika od D&Da trenutno u MMORPGovima, jest komplicirano za ljude koji prvi put vide d20 sistem, ali mogucnosti su beskonačne
Staro 20.12.2007., 07:28   #126
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Citiraj:
Autor MikaHR Pregled postova
Ispalti se probati, he he, jer po meni nema boljeg sustava levelanja/gradnje lika od D&Da trenutno u MMORPGovima, jest komplicirano za ljude koji prvi put vide d20 sistem, ali mogucnosti su beskonačne
Istina. PvP mi je daleko najbolji u DAOC-u, ali gradnja likova je najbolja u D&D, još mi se svidio i Shadowbane što se toga tiče, ali im PvP suxa (po meni)
Staro 20.12.2007., 13:23   #127
MikaHR
Premium
Moj komp

Pa eto, probaj DngeoaEternalX (DEX2), to je full PVP, odi na njihovu stranicu, imas upute kako skinuti sve fajlove koji ti trebaju, probaj malo, pogledaj fakcije i koja je evil a koja good, ak ti se svidi mogu ti nes para i buffova dati ;P, al budi spreman na ekipu 30tog levela koja ce te roknuti bez razmisljanja

I da, ak hoces neki ok build, reci to pa ti postam nekaj zanimljivo sam napisi kaj volis caaster/melee/tank/dmage dealer...
Staro 25.10.2008., 20:09   #128
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
neverwinter nights 2 i ekspanzije

Imam samo jedno pitanje- da li se ekspanzije na NN2 ukomponiraju u igru kao u baldur's gate-u 1 (doda se nova lokacija na mapi, ali se prije toga mora ponovno igrati prvi dio, pa tek dok se dođe do te lokacije, može se nastaviti njome) ili je to klasičan oblik ekspanzije koji je zasebna cjelina i ne sadrži nikakvu povezanost s lokacijama NN2? Pitam jer sam odjednom instalirao NN2 i mask of the betrayer, te prilikom pokretanja igre piše samo mask of the betrayer (bez obzira koji shortcut za pokretanje koristim....NN2 ili MOTB). Najviše bi mi u biti pasalo da je cjelina ukomponirana s drugim dijelom, jer ga ionako nisam igrao.
Staro 26.10.2008., 13:42   #129
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
nije ukomponirano....ekspanzije su za sebe....nove lokacije i sve novo....ne možeš igrat nwn 2 i onda kad završi nastavit mask of betrayer....igrao ja, završio nwn 2 a mask of betrayer igram tu i tamo...
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2008., 22:05   #130
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

izasla je druga ekspanzija: Storm of Zehir , pa ako je tko zaigrao da javi dojmove...ja poceo ispocetka igrat prvi dio pa tek kad to predem idem na ovu, valjda ce stici do onda
Staro 20.11.2008., 22:20   #131
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
ja tek kupil .. sutra ujutro isprobam

.. jedino mi je bed kaj nemrem svojeg lika iz orginalne kampanje iskoristiti jer sam izgleda nekaj krivo sejval

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2008., 18:13   #132
alan_poh
Premium

ja ću večeras malo da zaigram....cura ima za učit...a ja ću rokat nwn storm of zehir
Staro 22.11.2008., 11:49   #133
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

grrr... nakon instalacije dodatka, rusi mi se prvi dio tako da ne mogu nastavit igrat nego mora ispocetka ... inace par novih rasa dodano, malo izmjenjeno sucelje, koliko sam skuzio ekipica s tobom moze umrjeti-tako da h nema vise dizaja s restom, tako ta nema vise bezglavog jurisanja i mozes raditi svoje kompanjone sam
Staro 22.11.2008., 11:59   #134
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
koliko je dugacka kampanja u stom of zephir? da li je jedanke duzine kao i nwn2? ima li grafickih poboljsanja (optimizacije) ?
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2008., 13:21   #135
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
grrr... nakon instalacije dodatka, rusi mi se prvi dio tako da ne mogu nastavit igrat nego mora ispocetka ... inace par novih rasa dodano, malo izmjenjeno sucelje, koliko sam skuzio ekipica s tobom moze umrjeti-tako da h nema vise dizaja s restom, tako ta nema vise bezglavog jurisanja i mozes raditi svoje kompanjone sam
možeš oživit svoje kompanjone ali moraš ih uzet i odnijeti kod nekog priesta da ih oživi (kao što je bilo u baldurs gate-u), što mi se sviđa osobno....
optimiziranija je igra...a traje koliko i mask of betrayal....
meni je odlična!
Staro 19.12.2008., 11:52   #136
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

jel imao netko problem da mu se igra rusi prije zadnje bitke, loadira se se sve i kad bi trebalo pocet filmic mi se srusi igra, probao sam mjenjat likove prije nego udem, razlicite save pozicije, ali uvijek se rusi... nikako nemogu izgooglat isti problem

patchana je zadnjim patchom i MOTB je gore s zadnjim patchom
Staro 19.12.2008., 14:05   #137
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Baš ti se sruši ili se freeza pa ti ručno prekidaš proces? Meni se na jednom mjestu u originalnoj kampanji zamrznul i nakon 4-5 minuta odmrznul i normalno nastavila igra. Probaj ga ostaviti do 10 minuta bez pehanja ako te ne baca van iz igre. Ako ti se baš sruši igra s error reportom e onda ga ebi
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2008., 15:39   #138
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

srusi se igra s error reportom

sta je najgore nijednom nisam presao orginal kampanju i sad se rusi na samom kraju...a bome mi se neda igrat opet mjesec dana da dodem do istog mjesta...rade idem na MoTB ispocetka
Staro 19.12.2008., 15:57   #139
yob_dab
Premium
Moj komp

yob_dab's Avatar

Meni je najviše u NWN 2 na jetru išlo to šta mi se Khelgar stalno pretvarao u neku vrstu nižeg sisavca i naravno igrica se rušu nenormalno,pogotovo kod nkih dijelova di putuješ s jednog mjesta na drugo,u loadanju...a da ne spominjem koliko to šteka sranje, al skužio sam da pomaže kad isključiš rendering of far shadows...majke mi mile poludio sam sa tom igrom.
Staro 19.12.2008., 16:09   #140
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Nemoguce da se Kelgi pretvarao u sisavca, vjerovatno mislis na Sanda

Ali to se da se lako iskopca u opcijama u characteru, kao sta sam i napravio, jer je strasno iritantno

Ako mi se sad ovi random dropovi budu desavali u MoTB idem igrat Mass Effect lol

Nego sta je najgore brat mi presao igru 2-3 puta s ekspanzijama na istom kompu, i nikad mu se te stvari nisu desavale, druga kombinacija patcheva i redosljed instaliranja neznam vise,ili sam ja pehista
Staro 19.12.2008., 16:32   #141
yob_dab
Premium
Moj komp

yob_dab's Avatar

ne ne,meni se khelgar pretvara u sisavca,koji drži ogromnu sjekiru ili čekićak
presmješno....a ponekad jednostavno nestane...
živa komedija
Staro 19.12.2008., 18:21   #142
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

evo probao i na drugom kompu prebacit saved games i ista stav se desava, crashanje na istom mjestu
Staro 19.12.2008., 18:26   #143
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
onda je save u banani
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2008., 01:35   #144
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor yob_dab Pregled postova
Meni je najviše u NWN 2 na jetru išlo to šta mi se Khelgar stalno pretvarao u neku vrstu nižeg sisavca i naravno igrica se rušu nenormalno,pogotovo kod nkih dijelova di putuješ s jednog mjesta na drugo,u loadanju...a da ne spominjem koliko to šteka sranje, al skužio sam da pomaže kad isključiš rendering of far shadows...majke mi mile poludio sam sa tom igrom.
ja odigrao cijeli nwn 2 i mask of betrayal...ni jednom me nije izbacilo..ali sam imao sve update koji postoje...
Staro 20.12.2008., 02:10   #145
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

ma ok je, nasao sam save od brata taman iza te misije, odigrao jos uru vremena i gotova igra..samo sta nije bio moj lik nego neki njegov, ali vidio sam kraj to je bitno

neki glich mi se desio prilikom jedne misje, ili nakon nje i mislim da mi je zbog toga se rusila igra, nakon sta sam zavrsio misiju sam snimio poziciju i otisao spavat, i drugi dan nastavio igrat i vidio da mi je neki cudni znak umjesto constructa se pojavio( kao onaj znakic kada se klikne u borbi gdje da ide) i nikako nisam mogao dobit constructa u party, grobnar se ponasa kao da je tamo a nema ga lol, pa bice da je tu zastekalo

sada pocinjem laganini MoTB, a iza nove g. storm of zahir, mada sumnjam da ce mi se zadnja exsp. svidjet
Staro 20.12.2008., 22:22   #146
yob_dab
Premium
Moj komp

yob_dab's Avatar

Ma imao sam i ja sve updateove pa opet,i na xp-u,i na visti,i sa ovom konfiguiracijom koju imam...engine je koma i te situacije sa likovima i njihovim nestajanjem ili pretvorbom u kojekakve sisavce...jednostavno izgubiš volju za igranjem
Staro 29.12.2008., 21:44   #147
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Igram sada NVN 2 (prvi dio od prije 2 godine) i desilo mi se usred igrice da mi pratioci nejdu za glavnim likom nego ih moram ja sam pomaknuti. Jel se to može vratiti da automatski prate lik odn. sam ja neš krivo stisnuo.
Inače ne igram takve igrice al mi je falilo mahanje s mačem pa reko da probam.

Bio bi puuuuno zahvalan jer mi je ovo preiritantno da pomicem jedan pa drugi pa treći lik.......
denied je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2008., 22:01   #148
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Nešto ti ne štima debelo u neverwinteru. Pogledaj si u character options da li ti je uključen follow character (ako se dobro sjećam ingame preko tipke C i onda behaviour tab). Može biti da je bug, probaj 2-3 puta loadati save i micati likove da se isključi sumnja da je riječ o bugu.
I naravno, patchaj na zadnju verziju ako već nisi...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2008., 22:04   #149
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

desni klik na lika-likove i das im naredbu follow me ili guard me, i trebaju te pratiti po svuda
Staro 29.12.2008., 22:09   #150
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Thanks!!!!!!!! (Male stvari čine ljude sretne, hihihiihihihihi)
denied je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na