|
![]() |
#121 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja odigrao Betrayal par dana nakon što je izašao, počeo sam ponovo kao monk, ali sam malo zastao...ipak nije toliki "replay value", barem meni Inače sam dobio original uz Gigabyte 2600XT i kartica se skoro isplati samo radi toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bar jedan replay o alignmentu evil-good, poprolicno stavri se mozr drukcije napraviti he he ![]() Inace kad se tog zasitis tu se player made moduli i naravno online igranje sto je i najbolje od svega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Našao sam na nwn forumu u cemu je problem bio.. Kad su instalirani NWN2 i ekspanzija, zna se desiti da u prvom dijelu se neki bugovi i glichevi dešavaju, ali to se riješava reinstalom i novom instalacijom ovim redosljedom:NWN2, zatim zadnji patch ( 1.11 atm) , zatim NWN2:MoTB Sada mi radi kao urica ![]() Tako ako netko bude imao taj problem, bar ce njemu pomoći ![]() BTW Igra mi je super odkada sam se navikao na kameru, a tek kad je izašla nisam se nikako mogao priviknut xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
|
Online je princip MMORPGova, udjes na server, levelas se, koljes monstere, playere, bossove, rijesavas questove, naravno ovisi kakav je server, i u manjem obimu. Razlika je sto svjetove i sve u njima dizajniraju playeri, tj. imas toolset isti kakav su imali oni u Obsidianu da naprave kampanju ( mozes mijnjati gotovo savki aspekt igre i dodavati teksture, spellove PrCove, base klase...gotovo sve), napravis modul, stavis ga da se vrti 24/7 i svako se moze spojiti i igrati gore. Ali svjetovi su jos mladi pa ih nema puno i podosta ih je jos u beti ili u izgradnji, al i ovih par dobrih kaj ima su prilicno zabavni. Ja sam dosad igrao na Soulforge4 (po meni najbolji za sada, PvE, jos u debeloj beti ali ima vec poprilicno contenta), DEX2 je dobar ali je pure PvP, Tzell Kows server nije los, Shroudworld je ok, pure quest server tj 75%+ xpa dobijes rijesavanjem questova. Ima ih jos ali koji se cine ok al nisam za sada na njima igrao. Ispalti se probati, he he, jer po meni nema boljeg sustava levelanja/gradnje lika od D&Da trenutno u MMORPGovima, jest komplicirano za ljude koji prvi put vide d20 sistem, ali mogucnosti su beskonačne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Propali Amigaš
|
Istina. PvP mi je daleko najbolji u DAOC-u, ali gradnja likova je najbolja u D&D, još mi se svidio i Shadowbane što se toga tiče, ali im PvP suxa (po meni) |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
|
Pa eto, probaj DngeoaEternalX (DEX2), to je full PVP, odi na njihovu stranicu, imas upute kako skinuti sve fajlove koji ti trebaju, probaj malo, pogledaj fakcije i koja je evil a koja good, ak ti se svidi mogu ti nes para i buffova dati ;P, al budi spreman na ekipu 30tog levela koja ce te roknuti bez razmisljanja ![]() I da, ak hoces neki ok build, reci to pa ti postam nekaj zanimljivo sam napisi kaj volis caaster/melee/tank/dmage dealer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
neverwinter nights 2 i ekspanzije
Imam samo jedno pitanje- da li se ekspanzije na NN2 ukomponiraju u igru kao u baldur's gate-u 1 (doda se nova lokacija na mapi, ali se prije toga mora ponovno igrati prvi dio, pa tek dok se dođe do te lokacije, može se nastaviti njome) ili je to klasičan oblik ekspanzije koji je zasebna cjelina i ne sadrži nikakvu povezanost s lokacijama NN2? Pitam jer sam odjednom instalirao NN2 i mask of the betrayer, te prilikom pokretanja igre piše samo mask of the betrayer (bez obzira koji shortcut za pokretanje koristim....NN2 ili MOTB). Najviše bi mi u biti pasalo da je cjelina ukomponirana s drugim dijelom, jer ga ionako nisam igrao.
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
nije ukomponirano....ekspanzije su za sebe....nove lokacije i sve novo....ne možeš igrat nwn 2 i onda kad završi nastavit mask of betrayer....igrao ja, završio nwn 2 a mask of betrayer igram tu i tamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
|
ja ću večeras malo da zaigram....cura ima za učit...a ja ću rokat nwn storm of zehir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
smeghead
|
grrr... nakon instalacije dodatka, rusi mi se prvi dio tako da ne mogu nastavit igrat nego mora ispocetka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
koliko je dugacka kampanja u stom of zephir? da li je jedanke duzine kao i nwn2? ima li grafickih poboljsanja (optimizacije) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Premium
|
Citiraj:
optimiziranija je igra...a traje koliko i mask of betrayal.... meni je odlična! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
smeghead
|
jel imao netko problem da mu se igra rusi prije zadnje bitke, loadira se se sve i kad bi trebalo pocet filmic mi se srusi igra, probao sam mjenjat likove prije nego udem, razlicite save pozicije, ali uvijek se rusi... nikako nemogu izgooglat isti problem ![]() patchana je zadnjim patchom i MOTB je gore s zadnjim patchom |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Baš ti se sruši ili se freeza pa ti ručno prekidaš proces? Meni se na jednom mjestu u originalnoj kampanji zamrznul i nakon 4-5 minuta odmrznul i normalno nastavila igra. Probaj ga ostaviti do 10 minuta bez pehanja ako te ne baca van iz igre. Ako ti se baš sruši igra s error reportom e onda ga ebi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
smeghead
|
srusi se igra s error reportom ![]() sta je najgore nijednom nisam presao orginal kampanju i sad se rusi na samom kraju...a bome mi se neda igrat opet mjesec dana da dodem do istog mjesta...rade idem na MoTB ispocetka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Premium
|
Meni je najviše u NWN 2 na jetru išlo to šta mi se Khelgar stalno pretvarao u neku vrstu nižeg sisavca ![]()
![]() |
#140 |
smeghead
|
Nemoguce da se Kelgi pretvarao u sisavca, vjerovatno mislis na Sanda ![]() Ali to se da se lako iskopca u opcijama u characteru, kao sta sam i napravio, jer je strasno iritantno Ako mi se sad ovi random dropovi budu desavali u MoTB idem igrat Mass Effect lol Nego sta je najgore brat mi presao igru 2-3 puta s ekspanzijama na istom kompu, i nikad mu se te stvari nisu desavale, druga kombinacija patcheva i redosljed instaliranja neznam vise,ili sam ja pehista |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
|
ne ne,meni se khelgar pretvara u sisavca,koji drži ogromnu sjekiru ili čekićak ![]() presmješno....a ponekad jednostavno nestane... živa komedija
![]() |
#143 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
onda je save u banani
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
smeghead
|
ma ok je, nasao sam save od brata taman iza te misije, odigrao jos uru vremena i gotova igra..samo sta nije bio moj lik nego neki njegov, ali vidio sam kraj to je bitno ![]() neki glich mi se desio prilikom jedne misje, ili nakon nje i mislim da mi je zbog toga se rusila igra, nakon sta sam zavrsio misiju sam snimio poziciju i otisao spavat, i drugi dan nastavio igrat i vidio da mi je neki cudni znak umjesto constructa se pojavio( kao onaj znakic kada se klikne u borbi gdje da ide) i nikako nisam mogao dobit constructa u party, grobnar se ponasa kao da je tamo a nema ga lol, pa bice da je tu zastekalo sada pocinjem laganini MoTB, a iza nove g. storm of zahir, mada sumnjam da ce mi se zadnja exsp. svidjet |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
Ma imao sam i ja sve updateove pa opet,i na xp-u,i na visti,i sa ovom konfiguiracijom koju imam...engine je koma i te situacije sa likovima i njihovim nestajanjem ili pretvorbom u kojekakve sisavce...jednostavno izgubiš volju za igranjem ![]()
![]() |
#147 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Igram sada NVN 2 (prvi dio od prije 2 godine) i desilo mi se usred igrice da mi pratioci nejdu za glavnim likom nego ih moram ja sam pomaknuti. Jel se to može vratiti da automatski prate lik odn. sam ja neš krivo stisnuo. ![]() Inače ne igram takve igrice al mi je falilo mahanje s mačem pa reko da probam. ![]() Bio bi puuuuno zahvalan jer mi je ovo preiritantno da pomicem jedan pa drugi pa treći lik....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Nešto ti ne štima debelo u neverwinteru. Pogledaj si u character options da li ti je uključen follow character (ako se dobro sjećam ingame preko tipke C i onda behaviour tab). Može biti da je bug, probaj 2-3 puta loadati save i micati likove da se isključi sumnja da je riječ o bugu. I naravno, patchaj na zadnju verziju ako već nisi... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|