|
![]() |
#1 |
TXS
Datum registracije: Aug 2007
|
Pojacalo u liniji
Imam jednu liniju i na njoj su radila dva zvucnika od 100W i sad dali postoji moguscnost da se iz te linije izvuce pojacalo ili bilo sta sto bi moglo davat snagu zvucnicima
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Baltazare šta li si naumio s tim?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Obicno te jeftine linije imaju jednu veliku plocicu na kojoj je sve tako da je gadno rastavljati, najbolje poslusaj i ostavi tako koko jeste samo spoji racunar sa line in ili aux in ulazom na liniji i uzivaj.
![]() |
#9 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ako nema Aux ulaz, nadji sklop na kojoj je radio tuner, i gledaj oznake na konektorima ako su sve zice iste boje, ako ne probaj zakljucit po bojama ili jednostavno isprobavaj koje zice iz tunera odvode signal na pojacalo, kad zaznas koje su jednostavno na njih spojis stereo konektor/e po zelji i to je to takodjer mozes i uzet i ulaz od kazetofona, mislim da je jos lakse nac koje su zice e sada, ako mislis pitat koje su zice tesko je rec jer se to sve razlikuje od modela do modela, ali npr znam da signal od kazetofona najcesce odvode crvena (R), plava(L) i crna (masa) neki kazu da ima dosta posla ali zapravo je vrlo jednostavno, ako mozes napravit dobre slike mozda ti i pogodim koje su zice i kako sta treba
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|