|
![]() |
#271 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ajme pušione ja igram crysis na safirki x1600 i nema trzanja, bija je čista i sve je ok. ti kažeš da na crysis-u sve ostale kartice posustaju. pa baš i nije istina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]()
![]() |
#277 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel to na mobu igrash? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
dobro, sad sam konacno uzel tu radeonku (club3d), prije toga uninstaliral u add/remove programs nvidia display driver, u safe modu sa driver cleanerom pobrisal drivere, instaliral sve kaj treba sa instalacijskog dvda, puknul najnovije drivere s neta, ali ne kuzim zakaj pobogu mi u everestu (ultimate 4.00.976) pod grafika->gpu nist ne pise. osim ati crossfire... wtf? isto tak u riva tuneru 2.06 opce nemam tab za overclockati, a u ati toolsima najnovijima mogu clockati ali kad probam mjenjati brzinu venta nist se ne događa, on doduše napiše da vent radi na kolko mu postavim ali cujem da se nist ne događa... wtf? |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Riva Tuner fan speed radi ... na 40-50% brzina, čist ok, 70-75°C pod opterecenjem provjeri verziju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Nice reza. Neznam kaj se zalis tvoj king ide daleko iznad 1000Mhz a neki s nijm nemogu dos do 950mhz.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Premium
|
ma nije bitno ali mislil sam da sam nekaj s***al sa driverima jer sam zaboravil uninstalirati stare drivere prije vađenja stare grafe koju sam onda prodal i ***aj ga. dobro, onda sam s novom usel direkt u safe mod i tam uninstaliral i jos sa driver cleanerom, i sad kad sam si sve sredil da radi, od ati toolsa i kontrole brzine venta sve je super i prezadovoljan sam, jedino kaj taj everest sere, ali nema veze. da, i jos sam primjetil da mi ako slucajno alt-tabam iz igre, dok udjem natrag nutra, prvu sekundu ili dvije, trza, a onda se unormali i pici ko luda... isto nije problem ali mi se to na staroj 7900gs to nije desavalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
PizzoZder
|
Treba vam novi everest. Ja skinuo i ocitava.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
PizzoZder
|
Da, taj. EVEREST 2007 v4.20.1217 Beta, imas na pm link za download.
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
|
jedno pitanje softverske naravi, nadam se. je moguće da me catalyst control center zafrkava? naime, ccc mi se starta zajedno s windozama, i nakon cca. 10-15 min gotovo - system crash. slika se počne gubiti zacrni se ekran i ništa nemogu, jedino winamp dalje radi. a sad sam par puta probal čim se windowsi startaju isključiti ccc u task manageru i jos neki proces sa ati u nazivu i radi, igre rade ko lude, sve radi, namještanje brzine venta u atitool, ma sve... čim ovaj ccc ostane raditi, gotovo. sjećam se još od stare x550 radeonke da je taj control center stvaral probleme tak da ga nisam niti imal. mislim da budem i ovoga sad uninstaliral... |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() @ HD3850 - sto bi mogao s***at? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: da, samo da napomenem da imam instalirane 7.11 drivere... p.s. evo, proradil mi je rivatuner i clockanje i fan control tak da je to to valjda. sad samo cekam dok mi pocne BSODove bacati s obzirom kolko puta sam reinstal drivera napravil, a i ovak su mi winsi u losem stanju... ![]() Zadnje izmijenjeno od: IGoR_2803. 18.12.2007. u 16:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
PizzoZder
|
Neznam kako vi baratate sa kompom, ali ja sam na istim Windowsima do sada promijenio, 8800gts i onda Ati slijedecim redom, x550, 2900pro 1gb, 2900pro 512mb i sada 3870. Sa nijednom problemi, a sa svakom sam ccc instalirao. Sreca ili ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Daj ljudi molim vas pomozite gledao sam na forumu i nema niko slican problem ko ja. Uzep jucer saphire hd3850 i dodem doma stavim sve kako treba.Nista klokao niti dira.Dode idem igrat i ono odigram oko 20 min i samo mi slika zabloka i pocne mi zujat u slusalicama. Onda jedino moran resetirat komp. Aj molim vas pomozite da nemoram ići dolje u Hg spota bezveze:aj molim vas pomozite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Banned
|
mhm, izgleda da imas isti problem koji sam i ja imao, ja sam se sa tim problemom mucio vise od godinu dana, jos od starog venicea... o kojoj se igri radi? da nije mozda cod2? ![]() u sat vremena mi se komp znao smrznut po 4-5 puta, dok je na svim stability testovima sve prolazio bez ikakvih problema, prime/occt/orthos je isao cijelu noc, 3D markovi isto... i rjesenje mog problema je bila VISTA, da VISTA, kad sam stavio vistu problem je nestao... i opet se pojavio kad sam uzeo radeonku 3850, mislio sam da cu poludit, ali sam reinstalirao vistu i problem je opet nestao... =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|