|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
DVBviewer PRO
zanima me da li kod nas ima kupiti gore navednu verziju programa....ili downloadati morda...hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Tozo, Tozo crni Tozo. Nadam se da mi se spava još pa da samo MISLIM da ti to želiš "na crno" doči do programa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja žarko želim kupiti od njih program...ali to napraviti to je umjetnost ... naime imaju plaćanje karticama ali naravno hrvatska nije podržana ... oću preko banke ovi lopovi u banci mi uzmu 200 kn ekstra ... e još ovo s poštom nisam probao a da budem iskren ni ne znam da li to kod nas funkcionira i ako da kako.. moram se rspitati .. btw. uspio sam doći u kontakt dotičnog progarama (u edukativne svrhe naravno) te zaključio da se navedeni prog s mojom skyair2 karticom jednostavno ne želi pokrenuti ...nego smrzne čitav komp ... tako da sad opet razmišljam da li da ga kupujem ... eto zašto služe trial-i ili demoi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Probaj MyTheatre, ja sam se preporodio! Trosim ga za gledanje i DVB-S i DVB-T-a, i radi predobro.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Kod mene DVBViewer radi savršeno na SkyStar i AirStar karticama. Najbolji program od svih koje sam probao, a probao sam veliku većinu takvih programa. Po meni, čim neki program ima podršku za daemon toolse, to je već znak da je dobar ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Ak imaš novije plugine za njih...dvb task scheduler... Koja verzija se pokazala najstabilnijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Može li se snimat više programa odjednom i moraju li biti s istog transpordera ili satelita ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Nisam već neko vrijeme gledao s njim jer nikak da ga kupim, al može se snimati više programa istovremeno. Za ovo s transpoderima se ne sjećam točno, ali 99% sam siguran da možeš snimati istovremeno s različitih transpondera ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|