|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Driveri Za Dell
jel ima tko iskustva sa instaliranjem xp-a na dell 1520 ili na neki drugi dell, opčenito, kakva je podrška? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
stavio sam ja xp na dell latitude d830. podrska je odlicna samo je problem sto nisam dobio cd sa driverima pa sam morao to sve skidat sa njihovog site-a. stvar je u tome da mozes legalno vistu bussines zamijenit za xp pro samo prilikom aktivacije nazoves microsoft hr, procitas im broj licence viste i oni ti daju broj za xp. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
svi driveri su dostupni na netu, a 6400 serija dolazi sa driverima za sve OS-ove bez obzira na predinstalirani pa nebi smjelo bit jako tesko naci nekoga tko ima ako ti se neda skidat. nacin instalacije s cd-a je malo debilan, ali ok, snaci ces se, instaliras sve kraj cega je kvacica i to je to.
![]() |
#5 |
Premium
|
ja imam 1520 i jedan od razloga što sam ga kupio je jer ima free dos, ali sa njim u paketu nisu došli driveri za xp. gledao sam nešto na netu ima nekih drivera za njega ali nisam siguran da li pokrivaju sve što treba, čitao sam na drugom forumu da neki lik nije uspio staviti driver za kameru, i takve stvari. najbolje bi bilo onda da ga ja dam nekom liku ko se kuži u to pa da on to sredi, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako imas nekoga da ti to napravi super. S druge strane kod win updatea mozes mu reci da ti automatski skine nove drivere za tvoj hardware (naravno za to moras posjedovat legalnu i aktiviranu licencu winsa, koju imas ne sumnjam)
![]() |
#7 |
Premium
|
a što u protivnom, pošto loše sumnjaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|