|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ima li netko....
1014-002 verziju biosa za asus a8n-sli ver. 1.02. treba mi jer sam se napravio pametan, pa stavio beta verziju biosa (koja usputno rečeno ima s razlogom beta u nazivu). na službenoj stranici ima samo verzija 1014, a ovu noviju (bolju) su maknuli. na guglu sam probao, ali neide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
odlična tema, ima svega i svačega.... jedino je problem kaj je moja ploča a8n-sli bez premium u nazivu. anyone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
da se malo nadovežem... u međuvremenu sam probao stavit premium bios od a8n-sli. problemi nastaše... stavio sam u boot device priority na prvo mjesto hdd, a ostale sam disejblal... nakon post-a javi mi disk boot error, inset boot disk... vratim natrag u boot device cd-rom na prvo mjesto, a hard na drugo, opet neće. nakon toga stavio sam cd od win, javi ono smetje press any key to boot from cd-rom (ostavim ga da prođu one točkice), i djub*e se normalno boota u windowse... da stvar bude žešća nakon toga vratio sam original bios od a8n-sli i problem je ostao. komp uredno radi ali neće se bootat bez boot cda u cd romu. sad bi mi dobro došli prijedlozi kako da ovo riješim, prije nego ploča završi po čekićom... inače hardovi su pata*2 (segate i maxtor) na primary kanalu, na secondary samo cd rom. postavke u biosu su identične onima prije flešanja biosa (osim naravno boot device priority).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Svi bios-i su ti ovdje: ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket939/A8N-SLI/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
kužim da je mogao bit problem, jer sam stavljao bios od druge ploče ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pretpostavljam da jesi ali covjek svasta zaboravi - isao si na clear CMOS nakon ponovnog vracanja starog biosa? inace nije samo asus kriv, evo ja se vec danima zabavljam prijavljujuci gigabytu greske s F3 verzijom biosa za ovu moju plocu, jos malo cu im postati beta tester valjda ![]() nije mi jasno kako mogu s***ati stvari koje su radile normalno s F1 i F2 a da to nitko tamo ne primjeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Budi sretan da radi. Meni je MA69VM-S2 izdahnula kada sam F3 BIOS zamijenio službenim F6 skinutim sa službene Gigabyte stranice.
![]() |
#10 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
WTF... ![]() ![]() ![]() BTW : OVo za Gigabyte-ice fakat istina...kaže prvi "BIOS File lenght Error" ; onda da nasnimi i kao skenira ga do 100% da je sve ok,a onda banana-man...peeeeeeeeeeeeeeeeeeep... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nema tog boga za kojeg bi ja isao restartati nakon sto je kod flashanja prijavilo neki problem pa makar kasnije sve kao bilo ok. iste sekunda vracanje na stari. to je tvoja greska, vjerujes tamo nekom programu ![]() inace gigabyte je uvijek bio shit firma u mojim ocima i sada sam ga kupio samo zato sto nisam mogao naci nista drugo posteno za lovu koju sam imao (budget je bio jos oko 300kn na cijenu ove ploce ali jednostavno nije bilo izbora koji bi vrijedio tu lovu, samo neke odavno umirovljene koje su ostale po skladistima sa starim cijenama). no zasigurno ce biti posljednja njihova u mojoj kanti makar s F2 biosom ne mogu reci da radi nesto lose. S F1 koji je imala kad sam je kupio s druge strane se ponala katastrofalno. Sad je to i s F3, pretpostavljam da ce F4 biti ok. F5 opet katastrofa a F6 cu preskociti da ne bi bilo peeeeeeeeeeeeeeeep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
jumper za cmos odmah je nakon fleshanja dobio premjestaj u poziciju za clear (standardni postupak da se izbjegnu ovakva sra*ja).... skužio sam djelomično riješenje, neću gasit komp po tjedan dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|