|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Najbolje piče definitvno Rum+cola,sutra kao novi! |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ako bas ne zelite bazditi pred policajcem ili nekim drmnite dva orignalna fisherman's-a |
![]() |
![]() |
#33 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
#34 | ||
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ma bitno je samo dobro pojest prije pijancevanja i ic pisat mnogo cesto, i NE EKSAT inace capi zacas, i nesmije se pit i samo sjedit, mora se za***avat, akakat plesat i sranje, tak da organizam radi brze pa nehvata tak jako....
![]() |
#35 |
Premium
|
jel zna netko gdje se može kupiti kakav mali alkotester, da nije baš previše skup? ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo ljudi jedan moj mali recept.. Alkohol je diuretik, vec receno gore. Dehidracija, glavni uzrok mamurluka-takoder vec receno. Fino prije lokanja otidite u apoteku i kupite Rehidromix. Kosta oko 30kn. U njemu je 5 vrecica praska za napravit 2.5L otopine (vrecica na pola litre vode). Rehidromix otopina ima takav omjer minerala da zadrzava vodu u organizmu a ne izmokrite je odmah. Obicno se koristi kod dehidracije zbog gadnih proljeva. Dakle ideja je da se popije oko 1L prije spavanja (bilo bi ljepo ne povratit nakon toga) a ostatak lagano sutra nakon budenja. Otopinu stavite u frizider da bude hladna jer ce te ju tako lakse popit-malo je bljutava.
#40 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Inače jeste od "lokanja" napravili znanost, ak ideš pit da se ne napiješ onda krivo ideš. Važno je prije napravit ono što bi trebao svaki dan, pit normalnu količinu tekućine (to bi trebao ovak i onak 1.5-2L ) i pojest nešto tipa hamburger, ćevape - tek toliko da nećeš imat glavobolje jutro poslije al ništ nemre spriječit da se ne napiješ. I ne kužim, moraš pit al se ne želiš napit O_o, to nejde baš |
|
![]() |
![]() |
#42 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Baza je kod red bulla+alkohol što je jedno diže jedno spušta...i onda je dernek.. Ona ženska je umrla djelomično zbog toga..u stobreču,bilo je u novinama prije par mjeseci
#45 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
#46 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Tebe čini se još drži ![]() No thumbs in Svaštara ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
http://img249.imageshack.us/my.php?i...sc02539sa0.jpg http://img158.imageshack.us/my.php?i...sc02540iu9.jpg A ovako se pija piva na dB CUp natjecanju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da ne otvaram novu temu, imam pitanje vezano uz alkohol... Imam vigor vodku (badelova) koja mi stoji vec dulje vrijeme, znači neotvarana boca. I na dnu boce se nalaze neke bijele čestice, izgleda ko prašina il neki jako sitni smotuljci paučine.. ma prečudno, pa me zanima dal tko zna šta je to, i dal je pitko? Brijem da mi nece nis bit, al ono.. da ne dobijem proljev od toga, il mučnine. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Sad ozbiljno, mislim da nece nikome bit nista, buduci da je rijec o cca 40% alkoholu u neotvaranoj boci - rok bi trebao bit neogranicen (mada mi je to cudno s obzirom da boca nije otvarana - mozda nije dobro tvornicki zacepljena). Inace sam pio mnogo "rakijetine" (lozovace, travarice, sljivovice, kruskovace - s raznim nakupinama na dnu i svi smo zivi, 1-2dcl taloga na dnu bi priskocili - da ne ispadnemo totalni kroneri ![]() Pozdrav i uzdravlje
![]() |
#50 |
Guest
|
Od toga kaj se olfo naziva Badel Vigor "Vodka" buš tak i onak dobil proljev. :P Radije kupi Smirnoff triple distilled (red label) ili tak nekaj (finlandia, absolut...):P Anyway. Fakat nemam blage kaj bi to moglo biti :P |
![]() |
#51 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Brijem da se taj vigor radi iz cistog alkohola i vode, tako da sumnjam da bi bilo koji zivi organizam primirisao tome. ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
@ Mad Duke I tata bi sine ![]() Sta se tice Vigora - klistir uvijek dobro dodje ![]()
#54 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
ma popij to samo..... nece ti nista bit... jedino ak bude.... ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali bezopasno je, koliko ja znam ima samo jednu nuspojavu: Od toga ti rastu dlake na leđima. ![]() |
|
![]() |
|
|