|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
program za vracanje failova
prije 2-3 dana sam reinstalirao jedan program u njegovom folderu su mi bili vazni failovi oko 2gb.a dali to mogu ikako vratit ( moram reci da je od tada preslo preko kompa preko 15gb-a failova koji su pobrisani sa hard disca--- zato i sumnjam da mi iko moze pomoci ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Recover my files provaj s njim.. http://www.recovermyfiles.com/ EDIT:Ako ne ide pokusaj sa GetDataBack http://www.runtime.org/ Zadnje izmijenjeno od: Joke. 08.12.2007. u 17:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
evo upravo sa RECOVER MY FILES i pokusavam, samo sumnjam da ce uspit vratit ....jel postoji neki drugi program ako sa njim ne uspije, jer sam taj program reinstalirao i instalirao 2 puta radi nove verzije programa a u prvoj koju sam imao na kompu su bili failovi , znaci dva puta sam prereinstalirao taj folder (( pomagajteee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ovaj recover my files je nasao nesto, ali to nije iz toga foldera, tj, jeste nekoliko failova ali to je premalo , nasao je neke stvari od prije 100 godina ....(( |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
uspio upisat serial idem vidit ostale failove dio sam vratio,,, Zadnje izmijenjeno od: Spamer. 08.12.2007. u 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
evo imam i hebemu sve , klikno sam na save as i on prebaci failove u pitanju je mp3 , sve izgleda super i velicina faila i folderi kad kliknem da svira ono NIŠTA, prazne mp3 ice , ufff kako to ((( a sve izgleda na svom mjestu i imena pjesam i omoti koji su tu bili od albuma... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
/
|
ja sam vraćao sa Recover My Files mp3-ce, slike, aplikacije, video snimke itd. sa formatiranog HDD-a i sve je radilo - samo ponekad neki fajlovi su bili lagano "ošćtećeni" odnosno video je zatrznuo što prije nije radio - inače ostalo, sve 5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
probat ću opet sa recover my files a ima tamo vise funkcija za trazenje failova koju da kliknem i dali da stavim da mi trazi odredjene vrste failova ili samo odredjene ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
opet sam se vratio na program recover my files ali sam isao na drugu funkciju pretrazivanja i to mislim da sam kliknio drugu po redu od one 4 koje se nude kad se digne program, e sada, čudno mi je, jer mi pretražuje već 2h vremena a nije se maknio sa prve kockice, evo izvolite sliku i recite jel ovo normalan rad ili je zapeo ili ova funkcija koju sam kliknio mozda nije za vraćanje failova... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ljudi pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A da probaš neki drugi program (hint - post #3)? EDIT: možda ne znaš, ali pametnije bi bilo da stare particije ne vraćaš na isto mjesto nego na neki drugi disk/particiju
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
evo pokusat cu sa ONTRACK easy recovery professional 6.03 samo moze li mi netko reci koju funkciju da kliknem sa ovim programom kliknio sam delited recovery i on je to pregledao u par sekundi i vratio skoro iste failove koje je vratio Recover My Files , posto su ovi failovi koji su meni izbrisani pobrisani tako sta sam reinstalirao program mozda ne spadaju u tu kategoriju delited recovery, imam jos opcije ,advanced recovery, format recovery , raw recovery, resume recovery koju da koristim za ovaj moj slučaj ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Undelite plus ! |
![]() |
![]() |
|
|