|
![]() |
#32 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Uglavnon hvala na ponudi, al nema smisla da mi šalješ nešto čija će dostava koštat skuplje od samog proizvoda, tražit ću dalje ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Došao u Pevaca oko 12h. Tražim, tražim,... ništa. nakon 10-ak minuta nakopon nađem prodavača (iman osjećaj da se kriju po dućanu odnosno hali ![]() Dobar dan, tražim to i to. -A šta će vam to ?! Tija san reć šta te boli ****c, al bija san pristojan pa san reka šta i kako. -Pa slušajte, ja mislim da vam je to na katu. Pa zar na katu nije tehnika? -Pa...ovaj....jel....u pravu ste, al neznam, neznam, aaaaa, ipak pogledajte. Odem gore, nađem prodavača drugog. Dobar dan, vaš kolega me poslao ovdje, trebam to i to. On mi skoro zavari u facu uz napomenu da je ovdje tehnika i da odem dolje i potražim to. Pitam ga da li možda zna točno gdje se nalazi, kaže da ne zna. Odem dolje i tražim sam te molim boga da ne naiđem na onog prvog prodavača jer bi mu jednom od one 102 izložene kosilice prešao preko glave.... Sreća, nije naišao, a ja kako sam nisam našao sam otišao kući. Zaključak...nisam našao, iživcira san se, potrošija sat vremena, potrošija 20 kn goriva.
![]() |
![]() |
#36 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
ja tamo kupio par puta, a u knjizari kad mi se nije dalo ic tam. sam je u knjizari skupo u pm.
![]() |
![]() |
#38 |
Torrent freek
|
Uglavnon, nakon šta mi je jutros bilo usput, svratija san opet do peveca, ovaj put u društvu da mi ne bude dosadno tražit po policama. Nakon 15-ak minuta smo našli i kupili. 5 metara, 15-ak kuna,... Hvala svima na pomoći ![]()
![]() |
|
|