|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Molim vas savjet
Molia bih vas za savjet koje prijenosno računalo da uzmem...cijena nije toliko bitna...mislim nije bitna, da nije neki preserans od cjene a da je komp dovoljno dobar.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
HP Compaq NX7000. Odličan laptop. Centrino je, ima wide screen ekran. Prosurfaj malo netom i pogledaj ga. Svidjet će ti se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Tri slova : IBM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ok a sta da stavim od memorije graficke i ostalog...to je komp za biznis... uostalom svida mi se ono sta si preporucija elven...mislim da ce uc u uzi izbor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ima ga RAK - da ne komentiram svoje prve doživljaje sa ovim PREKRASNIM i nadasve neopisivo brzim laptopom. 1 Mb cachea na CPU ![]() 9200 VGA i više nego dosta ![]() Ekran s više nego izvanrednom slikom 512 DDR-a ![]() Da ne nabrajam - danas da kupujem ( da mogu ![]() IBM - je možda kvalitetniji, ali ga u Koreji koriste za plašenje male dijece - ako ne izoreš cijelo rižino polje doći če zločesti grdi laptop iz IBM-a po tebe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Apsolutno! Po RAKu ne grije se 1,5GHz brzi od P4 2,0 itd! To nije neki truli kompromis ko P4m
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Frend mi je imao gadnih problema sa Armadom, zato nisam Compaq preporučio. Toshiba je također dobar izbor (moj prvi komp je bio Toshiba, 486DX sa 4 Mb RAMa i 200 Mb diskom...to su bila vremena ![]() Ali glavno da je Centrino!:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Treba kaj skurit??
|
Uzmi neki laptom od Alienware-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Takodjer jos jedan glas za HP compaq nx7000.
![]() |
#12 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Pitanje je za što ti treba laptop. Ovo je moje u stvari notebook ali svi misle da je to isto. Centrino 1.5 je brži od 2.0A Nortwooda ali tu brzinu na kraju zasere daleko sporiji hard. Ipak se to osjeti. Proc naprosto leti a za njegov Speedstep se trebaš pobrinuti posebnim programom. Ostaviš li to Windowsima, ništa od toga. Grafička mi nije bila previše važna ali bi trebala biti ATI. Hard od 40 Gb je taman premali. Stvarno se ne bi žalio da je 60 Gb. U novijim je modelima i to ispravljeno. DVD CDRW se ugrađuje različiti. QSI je sranje kakvo ti ne mogu opisati riječima. U pojedinim ima i Toshiba. E, taj je dobar. Imao ga u Evo800. Ekran je jako važna stvar. 1024x768 je premalo za laptop. Uvidjeti ćeš vrlo brzo. Treba biti 1400x1050, 1600x1200 ili (kao kod mene 1680x1050. Baterija sa Centrinom traje bezobrazno dugo. Od 1.5 sat mučenja do 4 sata. 2.9 kg. Sve u svemo mene ovo moje zadovoljava i da ponovno kupujem, opet bi isto. Samo ja imam određene posebne zahtjeve. Da me Paske pita, njemu bi rekao da uzme nešto što nema Wide ekran jer mu nije potreban a komp bi bio manji. Ovo jedva stane u najsavršeniju torbu koju imam. Prije 5 godina napravila Toshiba. Toshibu ne kupuj zbog ekrana. Sony jer je preskup. IBM nećeš naći zadovoljavajući paket. HP Compaq je pomalo krckav. Ostalo nije laptop već samo pokušaj.
![]() |
#13 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() ACER Aspire 1703SM. Jedino može zasmetat težina (7kg), ali ostalo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Svaki vražji prijenosnik ( kad već moraš sr*t oko laptop/notebook/subnotebook ) ima nedostataka. nx7000 mi se čini kao vrlo dobar kompromis. Spor HDD - možda, ali to ne vjerujem da je od presudne važnosti, 40 Gb to već je. Ekran JEST najvažniji - na nx7000 spada među ponajbolje koje sam vidio na prijenosnicima ( možda zbog divlje reze :confused: ). To dali meni treba WXGA ekran - ne ALI JE BLOODY SEXY. IMHO - Centrino kao takav je zakon. nx7000 ima sexy ekran i Centrino. Ima i nedostataka, ha Bože moj/naš, imaju ih i žene, pa ih navećer bubamo, a ujutro im se klanjamo ![]() Ako još netko nije shvatio - nx 7000 me se užasno dojmio, Zbog njega sam skoro prodal comp i skeširal sve na njega. Hvala Bogu ,mojem/našem, da su tu bili prijatelji/rodbina/žena koji su mi obijasnili da sam ja jedan od kretena koji bi u laptop stavili Mystijevo vodeno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
Nou! 2h15m ![]() Za težinu sam već rekao ![]() Negdje mora bit kompromisa ![]() Al je cijena OK - 16k kuna ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|