|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Pozdrav Zanima me iskustvo korisnika t-com usluga 16 mbit Naime nedavno su sproveli mi tih 16 i veza radi ok ..ali! Odmah pri ulasku tehnicar(ako to mozemo tako nazvati) kaze vas simens 555 nemoze podrzati vezu vecu od 8mbit moram vam zamijeniti simens sa d- linkom. Koliko se sjecam za taj simens sam morao nesto nadoplatiti jer je tada bio u opciji + nadoplata. Dali su me ozenili? Ako moze koji savijet sta da napravim.. 1.kupim posebno u ducanu ruter i zamjenim ovaj (koji ruter?) 2.zovem t com i posjedim cekajuc odgovor ili zamjenu hvala na odgovorima ![]()
#2 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ako ništa drugo za tu nadoplatu i činjenicu da si vjerojatno produžio ugovor s t-vragom za koju godinu. A što se routera tiče dali ti je bio bolji siemens ili ovaj d-link, to već zavisi koga pitaš ![]() A što se zamijene routera tiče, ako radi i zadovoljava sve tvoje potrebe, ne diraj...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
ja cu ti reci sta sam ja napravio jos prije nego je t-com najavio da ce podizati brzine ja sam otisao kupiti u ducan(ne u t-scumu) i lijepo sam se rijesio obveze da moram open potpisati novi ugovor da dobijem modem a ovako sam sada slobodan i to bi i ti trebao napraviti ako si u mogucnosti..ja sam kupio Dlink 584t onaj sto i t-scum nudi..i radi odlicno vec par mjeseci ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||||
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Mene zaniam recimo kako vam drzi modem vezu na 16MB. Meni je inace veza stavljena na
Kako je kod vas ostalih? Inace ove se nakupile od recimo 20 sati koristenja linije. ![]() |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||||||||||||||
Premium
|
[quote=Badpix3l;890470]Mene zaniam recimo kako vam drzi modem vezu na 16MB. Meni je inace veza stavljena na
evo ovako izgleda kod mene
Max Tx Power -38 dBm/Hz ..da smece od d linka se zna smrznut ![]()
![]() |
#8 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ajd pustio sam da vidim sta ce se dogadjat u topicu, medjuim isto kao sta i u http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54940 tako da tamo nastavite...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|