|
![]() |
#62 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#65 |
Profesionalni amater
Datum registracije: Oct 2007
|
Da vidio sam da je nešto mutio s 3870 grafama...ma valjda će kod mene biti početnička sreća..u subotu i nedjelju ću započeti s "udarom"! ![]()
#66 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ne izazivaj srecu (ponovno)
![]() |
#67 |
Profesionalni amater
|
#68 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
Profesionalni amater
|
E pa doći ću na tu SuperPi listu samo iz prkosa prema svima koji žele da u vrapču završim pa makar sve živo zapalio....a što je vrlo lako moguće pošto još nikad u životu nisam ništa OC! ![]() ![]() ![]() Pogledao sam profile članova na top 10 i najmlađi Daddy je 83.god(jedino za razera ne piše) a ja sam 90.god pa ako ništ drugo bit ću najmlađi ![]()
...Don' play the Game if you can't take the Pain... Zadnje izmijenjeno od: lipi014. 05.12.2007. u 23:16. |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#72 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Još bolje, bar bude jeftinih komponenti po Tržnici. Quad s recimo dve funkcionalne jezgre, ploča s FSB wallom na 300MHz, diskovi pristojnog kapaciteta, sve ovisi kak ti se posreći "paljevina". Vjerujem da se niko ne bi bunil na malo sfušane komponente, po izrazito niskoj cijeni. Za neku torrent/LAN/HTPC mašinu dušu dale. Ladybug i fairy su već zapikirale kućište; kažu cure da mjesta za kozmetiku nikad dosta. Sudeći po pikiranom kućištu imaju i ukusa i stila. "Clockanjem i neznanjem do jeftinih komponenti" je moto sljedećih dana, dok s uzbuđenjem čekamo prve postove/teme s "pomoć, nešto čudno se događa s" i "spalio sam" u naslovu. |
![]() |
![]() |
#73 | |
Profesionalni amater
|
Citiraj:
2.Za sve koji žele da spalim komponente i završim u vrapču-ništa od toga ![]() 3.Istina..nisam joj do sada ništa klokao ali svatko ima svoj početak...i neću nikakve gluposti raditi čime bi došlo do "paljevine" ili bilo kakvog oštećivanja 4.Što se tiče Nine i SuperPi liste- ![]() Uživajte ![]()
![]() |
#74 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako samo ovo još nije zlockano ![]() Zašto si zapeo za ninu i te top liste toliko, pobogu? |
![]() |
![]() |
|
|