|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
winrar
winrar Poštovani! Imam jedan problem kojeg neznam riješiti! Imam datoteku veličine 4,5GB i naravno nemogu je spržiti na dvd,pa bi je trebalo smanjiti barem za dvjesto mb,ali ne želim je sjeckati ,a overburning ne pomaže jer javlja neku grešku.Nero mi je podešen na overburning na 4,5GB ali svejedno ne radi.Probao sam iskompresirati sa winrarom no od kompresije ni k. veličina i dalje ista. Kako se skompresira tih 4,5GB na nekih potrebnih 4,3gb Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve ovisi kaj kompresiraš. Ako je slika ili film neki, nećeš ništa manju veličinu dobiti sa kompresiranjem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ali... zašto bi iso datoteku zapržio na medij kao iso datoteku? to je nemoguće učiniti ako je ona napravljena od punog medija. mislim... savršeno će ti stati ako ju baš zapržiš na način na koji je namijenjena da se prži, dakle u aplikaciji koju koristiš za prženje, odaberi opciju poput "burn image".
![]() |
#5 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
nasnimi prvi file od 4,4gb kao udf na dvd, a ostatak kao iso na dvd.
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da ces ju morati sjeci jer sam gotovo siguran da taj iso dolasi na dl dvdu.
![]() |
#7 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ovo se mi vidi dobra ideja,al mislim da je prvi file ionako veći od4,4gb,no iako mi to uspije onda mi je ostala druga datoteka koja ionako ide na drugi disc,zar ne??!! Onda je jednostavnije sječi file! Citiraj:
Dobro ljudi stvarno nisam trebao toliko zakomplicirati radi jedne igre. Jednostavno ću cijepat dat i to je to! ali mi je bilo žao potrošiti jedan dvd za nekih 100 mb,pitanje sam postavio jer sam mislio da ću do odgovora na jednostavniji način. Ipak hvala! ako još ko ima kakve dosjetke slobodno napiše! Zadnje izmijenjeno od: corsa. 02.12.2007. u 19:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Corsa http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila zbog ovoga "al se onda dešava da igra ne valja usprkos crackanju(incorect disc)" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ima i drugih programa za prženje image-a npr PowerISO (prži puno više image formata nego Nero) istina da je jako mala razlika - ali možeš probati overburn dvd-a s nerom (kupi + dvd-e) - ili s PowerISO prebaciti u iso format (nije sigurno da bi igra radila onda) koji bi onda bio vjerojatno nešto manji i možda bi ga uspio staviti na 1 dvd
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|