|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
PRVA ISKUSTVA(LOŠA..NARAVNO) SA N95 8GB
Bok Prvo da vas pozdravim kao novi član na ovom forumu ![]() Evo mog prvog lošeg iskustva sa n 95 8 gb ,dok koristim mob mi napiše sam od sebe nešto u stilu GREŠKA ,IZVADITE KARTICU ILI NIJE MOGUČA UPOTREBA KARTICE,IZVADITE I UMETNITE PONOVO, koja je.....aaa kartica zbog toga sam i kupio 8 gb da se ne zezam sa karticom,onda ja stisnem UREDU i nastavim koristiti mob sa 105 mb koliko ima običan 95 memorije dok ne ugasim i upalim mob ponovo,... a i probao sam tražit po meniju kako bi pronašao tu memoriju bez da ga gasim ali ne ide.... Softwer...? (ako da di da nadjem drugi i kako da ga instaliram) ima netko slično iskustvo?????????? Osim toga mob je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
vjerojatno bug,dosta n95 8gb ima problema sa softwerom..instaliraj NSU i cekaj dok ne dode novi firmwer(a trebal bi uskoro jer vani vec postoji v11),ako ti to ne pomogne onda na servis.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
nemam nokiu N95 8GB...ali imam N95...updeatam software svako malo ali me zivcira kuciste...izlizale su se tipke nakon 4 mjeseca...jel kuciste kod N95 8GB bolje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni na N95 8GB već mjesec dana nema nikakvih greški... Nisam stavljao novi software jer mi sve šljaka kako treba, do sada je samo 1 udate, i nije neki veliki upgrade. Pričekat ću veću update... jer u većini slučajeva moraš nanovo instalirati dodane aplikacije, a to mi se neda... Instaliraš sa Nokijine stranice Nokia Software Update i onda updejtaš firmware od mobitela legalno. prije toga napravi backup svega na mem karticu (onda kada ti radi), imaš pod opcijama u tools, memory card ilil slično... I nakon updatea, isto tamo imaš restore from memory card... I stavi si meni na engleski da te ceo svet razume!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
ma n95 8gb je odlican mob,sam kaj ga bas ocito softwer ne drzi kak spada il je mozda hardwer u pitanju,saznal bum kad ce bit moguce updejtat novi firmwer,pa ak ond nebu bilo kak treba onda je nekaj u njemu krivo..nekuzim kak im je promaknulo to da nemres brisat foldere iz muzicke galerije?zasto dok se slusa mp3 i ujedno radi nekaj na njemu muzika krcka,tilta se??nekad kad izvucem slusalice iz moba on se resetira??bio sam u mobisu i oni su ga kao "sredili" tj. vratili ga kakav je i bio,a u ducanu gdje sam ga kupil covjek je reko nekom svom kolegi valjda u mobisu ak moze provjerit kaj je s mobom i taj kolega je reko da je provjerio i da se to njemu isto desava i da je vjerojatno tvornicka greska na mobu i da se mogu ic zalit u mobis sam kaj oni briju da ponovo ostavim mob na servisu???kaj sam dal tolke pare da ga oni svako malo drze kd sebe i nis ne naprave..uostalom ak je tvornicki to shebano kaj cu onda dobit isto kaj i imam,frend mi ima isto n95 8gb i ima istih problema..imal sam n95 i taj mob je legenda,svi koji imaju taj mob toplo preporucam da ostanu na njemu..a opet neznam mozda sam ja naletio na jedan takav shebani..al na na raznim forumima sam cital da se ima problema s njim,steta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma nisam niš probavao,vratio sam ga frendu koj mi ga je prodao i dobio sam novog koj radi,ali je meni na ENGLESKOM sada,.... (...samo da radi) navodno je došao bio nekakav softwer sa Hr menijem kojem je falio jedan dio pa je štekao zato valda... booooo Sad je sve ok i presretna sam sa mobom Jedino ..... zašto ali zašto mora sonyericsson imati 5 x bolju kameru u onim jadnim uvjetima (noć,vani,dim,svjetla...) kad ga najčešče koristimo,i recimo stavka koju ja koristim često a to je slikanje dokumenata ,nokia nemože slikati dokument da su slova čitka .... ne može imati 500 mpx opet če sony bit bolji,a onda opet zašto SE k850 mora imati touchscreen i nema wlan? ubijaju me s tim glupostima,nemogu složit telefon da ima sve ne .... jer i da ga slože vjerovatno bi otkrili ameriku i koštao bi kao profi aparat,laptop i mobitel skupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
n95 8gb wlan i gps problem
Pozdrav ljudi, kupio sam n95 8gb i sve radi super osim WLAN-a i GPS-a. Naime, wlan sve podesim i dobijem dobro poznatu grešku 'Gateway not found', tj. piše da mi se spojio sa WLANom, a kad otvorim web pretraživač bude mi samo bijeli ekran... s druge strane niti GPS mi ne radi, dobijem 'nema dovoljno informacija sa satelita' ili sl... nokia maps nemogu instalirati na komp jer mi pise poslije da trebam skinuti neki Microsoft Framework, što skine svih 50 mb i onda daje neki error. Imam XP pro, SP2. Help ljudi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
mene zanima iskustva onih koji su naručivali mobitele koji se navodno orginalno zapakirani s hrvatskim jezikom...da li je to istina ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni wlan bez postavki radi na svim hot spotovima...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|