|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako ti je stalo do dobrog zvuka, onda si ostavi Creative ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ali to nije neka posebno dobra Creative to je ova http://reviews.cnet.com/sound-cards/...8.html?tag=sub a ove danasnje na plocama su jako dobre tak da neznam mozda bi mi samo smetala ova moja unutra i zauzimala prostor ako mogu dobit isti zvuk sa ovom na ploci i sta mislis koliko moze vrijedit ova moja Creative ako bi ju iso prodavat ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tox78, jel imas otvoren thread o svom pitanju? Nemoras nam krcat yaya sa svojom zvucnom i ovdje. Tamo si dobio odgovore. ![]() Sorry za OT.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
|
kupio su plocu MB Gigabyte MA69G-S3H i AMD Athlon 64 x2 4000+ brisbane i 2 x 1 GB Kingmax ddr2 800MHz i razocaralo me sto nisam dobio bracket sa TV izlazom za integriranu karticu , dobio sam samo onaj mali kabal sa HDMI na DVI, a nemaju svi jos LCD tv-e ili plazme tak da ako bi iso koristit inegriranu grafu nemogu ju spojit na obican video kabal, dal postoji mogucnost da se moze negdje odvojeno kupit taj izlaz za tv za obican video ili s-video izlaz ? i jako me Kingmax memorija razocarala klokno sam naravno brisbana ali sve na dofoltnim naponima i ne previse na 250 FSB x 10.5 (maksimalno mnozitelj) na 2630 MHz i memoriju sam spustio na 667 tak da sad radi na 375 ( 750 ) i HT Frekvencija je na 1000 ( 4 x 250 ) a latencije sam ostavio na defoltu znaci 5-5-5-18 i ako pokusam CR stavit na 1T rusi se komp ako samo divx pokrenem a kad stavim na 2T onda radi kao lud , dal je inace kod ddr2 memorija taj CR problematican jer kod starih ddr-a je CR bez problema iso na 1T, dal je moguce ako dignem malo napon memoriji da ce radit na CR 1T i dal utjece na samu brzinu kopma taj CR puno ili nezamjetno ? stvarno sam se naprico i postavio pitanja ko u prici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ja sam htio isto uzeti Kingmax, ali nije bilo pa sam uzeo najjeftiniju koju su imali (Goodram), a mislio sam zamjeniti ako bude trebalo. Ispostavilo se da taj Goodram radi na 2.2V na 500Mhz, a prijatelju kojem sam slozio identicnu konfu nekidan samo sa Kingmaxom nije ram htio iznan 420 Mhz bez obzira na voltazu?! Probao sam sa F3 i F4 biosom i nece. Imam feeling da se ova ploca i Kingmax ne vole... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Premium
|
Ja sam isto mislio da je netko uzeo bracket iz kutije, ali pise sitno da se ne dolazi zajedno sa plocom. Navodno bi u trgovini trebali imati za kupiti taj bracket, i navodno je isti za sve Gigabyte ploce?! Ako si dovoljno vjest probaj sam napraviti S-video ili kompozitni kabel i spojiti na konektor koji je na ploci. Mislim da imas pinout u manualu od ploce. BTW imam jedan problem sa ovom plocom, a to je da je "popila" cijelu CMOS baterijicu u roku od mjesec dana?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Evo OVDJE se može vidjeti koji sve dodatci se mogu kupiti za dotičnu ploču, ima ih zbilja hrpa Zadnje izmijenjeno od: segregator. 16.11.2007. u 19:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sumnjam da se kod nas u nekoj trgovini moze kupit posebno takva stvar ako netko zna di ima za kupit za TV-izlaz nek javi ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Premium
|
imam jedno pitanje, dal se moze prec HT Frekvencija preko 1000 jer sam vidio da za brisbana X2 4000+ pise da ima HTT 2000 MHz , dal je to uopce ista stvar nekuzim se bas u to , uglavnom slozio sam ga da radi na FSB 267 x 10.5 = 2800 MHz a ram sam stavio na 667 tak da radi na tocno 400 MHz (800) uz defoltne latencije 5-5-5-18 i CR 2T i stavio sam HT Frekvenciju na 4 x FSB pa sad imam 1068 MHz , dal ima kakve veze ako pređe 1000 i do koliko u biti taj brisban moze sa tom plocom ici sa tom HT frekvencijom ? moro sam dignut napon proca sa 1.3V na 1.4V i RAM sa 1.8V na 1.9V da radi stabilno i ovo mi se cini sasvim dovoljno mislim da nema smisla da idem vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Pomoć!!!!!!!!!!!! Instalirao sam sve drivere sa cd-a kojeg sam dobio uz matičnu i nemam zvuka, a svi driveri su mi instalirani!! Što da napravim?? skinuo sam nove drivere za zvuk i opet ništa! Imam XP SP2 dali je možda potrebno update BIOS-a!!plz HELP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto jučer mi stigle nove komponente,pa imam jedno pitanje.Pri podizanju sistema mi pokaže poruku: K8 NPT data change update data to DMI , nakon toga se Windowsi normalno učitaju i sve radi normalno.Bios na ploči je F3.Konfiguracija se može vidjeti pod moj komp.Ima li ko kakvu ideju, treba li to bit tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
WiFiHr member
Datum registracije: Jun 2006
|
Kupio sam istu plocu pa me zanima dali bi bilo bolje na northbridge staviti ovo: http://www.xsreviews.co.uk/reviews/m.../noctua-nc-u6/. Stoji mi doma bezveze pa da ga iskoristim.
![]() |
#347 |
Premium
|
Izasao je F5 BIOS. Dosla podrska za AM2+ proceve. Evo citat sa njihovih stranica: "GA-MA69G-S3H (rev. 1.0) AMD 690G chipset 1. Supports AMD AM2+ Phenom*/ AM2 Athlon 64 series processors *Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information." Eto znam da se njihove stranice u zadnje vrijeme sporije otvaraju, bar meni, pa sam tu kopirao da netrazite uokolo. Evo vam i LINK na skidanje biosa, ako zelite naravno. I bios apdejtajte na vlastitu odgovornost. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
Jedno pitanje vezano uz usb miš. Naime ak ga prištekam na ploču prilikom svakog podizanja mi ga ne prepoznaje. Moram ga izvditi iz usb porta i ponovno uštekati i onda ponekad proradi. U čemu je problem? Neka postavka u BIOSU?
![]() |
#350 | |
Premium
|
Citiraj:
Stvarno ga makli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
|
Različiti čipseti - AMD690V i AMD690G. G ima nešto bolju grafiku. Imam MA69VM-S2 u drugoj konfi i razočaran sam slikom - lcd na 1024x768, 60Hz titra slika i mutna je. Morao sam je uzeti jer S3H nema LPT port. Čini mi se da S3H ima DVi i HDMI, a ova samo VGA port.
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
To je to???Onda se isplati uzet jeftiniju S2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Premium
|
Obavezno flashanje najnovijeg BIOS-a i to se mijenja. Fora je u tome što ova ploča, znači S2, nema opcija za povisivanje napona, ni procesora ni meme, pa sad razmisli malo o tome. Inače bez diranja napona ovaj moj Brisbane ide na FSB 270 i nešto sitno - stabilno. Čipset je 690V kao što coconut napomenuo, što znači da je integrirana X1200 umjesto X1250 ali to i nije toliko strašno. Izlaz je samo VGA, to je možda jedini minus uz napone na ovoj ploči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
Da li je netko sprzio F5 bios na ga-m69g-s3h i kakva su iskustva? Uspio sam ga naci, ali ne znam zasto je skinut sa stranice u medjuvremenu? Navodno ova ploca ima "battery bug", odnosno potrosi CMOS bateriju za cca dva mjeseca. Ja sam vec jednu promjenio, a sad cemo vidjeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
®
|
bok ekipa,do bozica budem presao na am2,e sad me zanima jel velika razlika između ove 2 maticne i koja ? ova druga mi odgovara vise zbog Pci utora... MB Gigabyte MA69G-S3H, sAM2 cca500kn MB Gigabyte M52S-S3P 400kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Propali Amigaš
|
Do božića ti možda dođu i povoljnije AM2+ ploče, ja bi radije to uzeo, izgleda mi bar godinu dana trajnije rješenje |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|