|
![]() |
#1231 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#1232 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1233 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo isprobao sam i radi jako dobro ,cak i vise nego ocekivano i nisam nikakav file renejmo ![]()
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Probaj ovo ja sam rename-o taj fajl i radi mi od tada prvo backup-iraj ova dva fajla mssmp3.asi mssds3d.flt i mssmp3.asi to mssmp3.bak mssds3d.flt to mssds3d.bak |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() rijesio sam problem sada mi igra radi rjesenje mom priblemu je bilo "mssmp3.asi" => "mssmp3.bak" igra radi ![]() iamma na 800*600 @ 100Hz min 30 fps ali ja volim igrati na 1024*768 @ 100Hz i ne pada ispod 25 fps-a a grafika je zverska jedino imamam jos problema kad mi je xfire ukljucen igra nece radit ![]() zanima me dali ima tko kakav dobar server pa da mi posalje ip ??????? Hvala unaprjed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#1240 |
Premium
|
Jel je imao ko ovakvih problema: Instaliram COD4, multiplejer mogu pokrenuti normalno, ali singlplejer ne, izbaci mi grešku tipa, igra nije dobro ugašena, te nudi da li da nastavim u safe modu ili ne, što god da stisnem neide dalje. Kad tek pokrenem SP, vidim (traje 0,1sec) sliku igre, koja nestane u toj desetinki sekunde i to je to. Neide dalje. I što sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 | |
Premium
|
Citiraj:
e kad sam ugasio xfire sve radi ok ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Premium
|
Citiraj:
hvala ipak. nekome će ovaj detalj sigurno pomoći ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
e nanovo reinstalirao igru, i vratim odprije iskopirani prifles folder, i igra me izbaci da je resetirala postavke jer se nešto bla bla... uglavnom, ne radi mi više ona mpdata..? kako dobit rankove nazad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Premium
|
e rijesio sam ja problem imam pod opcijama u xfireu popis igar akoje on podrzava e tamo ima i cod 4 sp i mp cak i demo al uglavnom odabrao sam mp i naso ga na disku i prpozna ga. do toga je sve ok samo kada hocu da se spojim na neki server igra nece raditi e i doso ja na ideju pod postavkama je bila mogucnost iskljuciti mogucnost koristenja xfire-a unutar igre, onemogucio sam xfire i sada mi radi, mogu se i spojiti na servere i radi mi sve ok zapravo skoro sve moram reinstalirati drivere za grafu al to mi nije bio problem. ovako to izgleda: http://www.max-save.org/viewer.php?id=2197653.JPG a sto se tice ASe-a nije se ni meni sviđao a nisam ga ni koristio mislio sam ga samo osposobit u slucaju da mi xfire nebi htio radit al eto skuzio ja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
evo mali update kaj se tice servera 89.18.42.46:28962 --- TDM i ostali tipovi ( vjerojatno bu TDM ali moze biti da bu neko vreme i neki drugi tip igre .. uglavnom sve osim S&D ) 89.18.42.46:28960 - S&D ![]()
![]() |
#1249 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() bod ekipa!!!!imam jedan problem nakon instaliranja coll of dity 4 kad pokusavam otvorit single player izbaci i upali se neki "Run is safe mode" i pise "this is recommeded for most people it will change your settings but not yout controls" sta da napravim MOLIM POMOC!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
PizzoZder
|
Klikni yes ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Može neki hint što treba još napravit osim zamjene mpdata da igra uspješno prihvati. Napravio sam backup ( na svu sreću ) prije stavljanja patcha i već svi znate što se dogodilo nakon pokretanja igre. No, kada samo zamijenim mpdata, opet mi poskida rankove kod ulaska u igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Lika u mom srcu
|
sličan slučaj kod mene. ja sam morao formatirat particiju, prije toga sam u igri imao patch 1.1, skopirao sam profiles cijeli folder sa već ubačenim unutra mpdata file-om koji je radio, i sad reinstaliram igru, instaliram patch 1.2, skopiram unutra backup folder od profiles, i NEĆE. izbaci mi da su postavke resetirane, nešto bla bla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja lagano izgubio save-ove iz SP-a,tako da moram iz početka proć igru...strašno mislio sam je proć još 1-2 puta ali s nekakvim šiframa ili extras koje dobiješ kada prodješ igru,ovo je za ubit se sada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nemora biti meni je rekao nešto failed autosave i izađe i nudi mi samo novu misiju skroz od treninga pa otišao na ono drugo neznam kako se zove act 3 pa ja sam tu stao i zadnji dio misije prošao |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Premium
|
Ma ja ti to protegnem na 10-15 dana jer ne igram često,no razmišljao sam da krenem ponovno na istoj težini ali sam zaključio da neću,mogla bi mi igra dopizdit a to ne želim da mi se dogodi.Htio bi proć s onim bonusima koje dobiješ nakon prvog završetka...nisam siguran da će mi se dat ako je još jednom prodjem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 | |
Premium
|
Citiraj:
Skinuo sam s neta nekakav save,ima sve što sam imao pa krećem s igrom iz početka na još težoj razini ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 30.11.2007. u 23:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
1oo1 NooB
|
Igram stalno Sabotage i puno mi je bolji od S&D-a. Obje strane mogu plentat. Nekak mi je aktivniji. ![]() EDIT - JEDNO UPOZORENJE: Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Lika u mom srcu
|
koja je shema sa prebacivanjem na shadere 2.0, te kako se to očituje u igri? te, postoji li način ubacit mpdata file ponovno u igru, pošto nakon reinstla stari način više ne funkcionira, iako sam imao kopiran komletan profiles folder... ? te daj MisterM ubaci IP tog servera gdje igraš sabotažu? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|