|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Nemam ideje ,,pogledajte vi..!
Tip mi dofuro kutiju (komp) doma i rekao da mu se restarta bezveze... Ok, ja maknem tih par viroza...itd. ,, ali restart nema (bar mislim ), nikakve veze sa tim . Uglavnom, bilo koju aplikaciju pokrenem ( da li igru , Scan,,msn,,,bilo što) ....minut i restart. Baci ovaj error : Konfa je otprilike ova : MBo : ASRock K7541GX Grafa ne znam koja ,u device manageru je: SIS 661FX_760_741 M661FX_M760__M741 AMD Athlon(tm)XP 999MHz,960MB ram XP pro SP2 Nema suvišnih procesa,u task manager-u sve OK,,HJT-sve OK,Kaspersky -ništa.... Ne znam ako je lockan.....(ne bum se štel mešat)....nisam na ti sa lockanjem. Bacite koju ideju........thx..!
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Greenfly ajde provaj samo stavit na disable error reporting cisto da vidis oce te jos izbacivat..Start>Control Panel>System>tab Advanced>error reporting stavi kvacicu na disable error reporting i makni kvacicu sa "But notify me when critical errors occur" i ja bi na tvom mjestu skinuo memtest u ISO http://www.memtest86.com/ i zaprzio i opalio jedan test memorije... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Od nonine sestre kunjado
|
@Olymp Probat ću memtest,,error reporting sam isključio..! I još nešto ... kadga u safe modu malo opteretim ,,sve OK,,,a u normal modu je dovoljan search (recimo AVG-a ) kojeg je prije imao na kompu i restart. maaad..! I svakih par restarta isfura Check disk.
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 29.11.2007. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Citiraj:
Odvrtio sam MEM test ,, i odmah na početku mi kaže : Error 450.., out of 0cycles (0%coverage) You have foulty ram..and schould replace it... i nikako da prestane bacat errore..... Pokušao sam iščupat ![]() Ima dva keksa od 512MB ,,možda je samo jedan u banani,,pokušat ću jedan po jedan da vidim da li ima šanse da se na to usmijerim...... Zaboravio sam napisat da je riješeno..Jedan od keksa je riknuo.Kad bih ga skinuo , komp više ne bi restartao.,,A kad bih ga ponovo uštekao>>>restart i errori....Tako da je valjda to-to....thx..
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 02.12.2007. u 23:15. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|