|
![]() |
#182 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ima toga puno vise nego sta se prica...sve ovisi o osobi koliko cuje niske frekvencije. Samo potrazi "video card squealing ili buzzing" Evo ti ovo medu prvima u google...slucaj sa 8800: http://www.gamesforum.ca/showthread.php?t=236670 Sretno..ja sam do sad vratio 2 grafice i jedno napajanje. Zato ne uzimam to u Vemila jer ne vole ono pravilo o 7 dana pravo vracanja. BTW, Gigabyte ti puno ne pazi na EMI. U Americi se cak neka roba morala povuci s trzista jer nije prosla standarde. Npr. prve verzije Intel P35 ploca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
probaj poslusat "pacijenta" dal cvili kad stavis spread spectrum enabled-cisto za probu jel do EMI "nekompatibilnosti" http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=83335 |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, sad ubacio 8600GT u drugu konfu i ne cvili ![]() dal je stvarno moguce da si ne pase s napajanjem ili wtf? u prvoj konfi je OCZ Modstream 520W, a u drugoj je Codegen 480X... kaj se tice spread spectruma, nemam ja to u biosu (barem nemrem nac o_O) |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Premium
|
Citiraj:
Do sad sam cuo da najvise cvilje neki Antec-i, Seasonic S12 (noviji), neki Corsair VX-ovi..i jaka napajanja koja su bazirana na serverskom dizaju (Andyson(Hyper Type-M 670W i 730W, Ultre..bla bla))..itd. Jer kad rade nesto za servere nije im ni bitno jel zuji ili ne. Mozda mos i prodat napajanje i novo uzet negdje gdje mozes vratit u 7 dana, pa probat jedno po jedno ![]() ![]() Toliko o svemu tome..stvarno zna hardware nekad upilat. Sta kad Taiwanci nista ne testiraju kako treba prije nego sta ide u proizvodnju. U biti nemogu ni stic, prebrzo se hardware mijenja a njihova vlada izdaje certifikate za sve i svasta za kuvertu ispod stola. Dobro da je i ovako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
hvala na pomoci Mil ![]() evo, sad sam vratio grafu opet u prvu konfu i nisam mogao vjerovat - ili sam oglusio ili grafa dosta manje cvili ![]() neznam fakat kaj se dogodilo, ali pomoglo je prebacivanje iz jedne konfe u drugu ![]() kaj se tice napajanja: ovaj OCZ mi je preodlicno napajanje i nemam ga namjeru mijenjat, radje cu prodat grafu i uzet neku drugu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
|
To ti se grafa usrala da ce morat radit na Codegenu do kraja zivota pa se odma popravila...stavi je jos jednom i ostavi da vrti 3DMark ![]() Uhm...nije ti to napajanje bas dobro ka sta ljudi misle kod nas. Recimo tvoj OCZ ModStream je proizveden od strane ToPower-a. Oni slove kao jedni od gorih PSU proizvodaca uz recimo CWC. ToPower recimo proizvodi za Tagan, koji ne bi takao ni stapom za ove cijene u nas. Koliko samo Tagana narocito ranih znam da je otislo u vjecna lovista ![]() Mislim da ti je sve objasnjeno cinjenicom da je OCZ kupio PC Power & Colling i tek sad bi mogli vidjeti doista kvalitetna napajanja od njih. BTW sva napajanja se proizvode u nekih 5-7 tvornica a poslje se po njima ljepi i boji. Bolje nista ne znat..kvragu sve i ajde na ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Router. 28.11.2007. u 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Sve novije igre osim Crysis-a sam vrtio na 1440x900 na max. U neku ruku mi je zao sto sam je prodao, ali neka, ima sad 38x0 serija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dečko uzmi metar pa izmjeri svoj i moj post. Osim ako nemaš neki specijalni (jer očito si neki specijalac iliti po varaždinski spec.) metar, razlike ne bi trebalo biti. Tako da si sada postavljam pitanje, koji je tebi ****c? I zašto mi ovdje zagađujemo temu ovim offtopicom? Ako mi želiš nešto reći imaš pm.
![]() |
#198 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
8600 GTS ili HD 2600 XT
Evo ovako... kupujem si grafu.. najvise u vezi cod4.. treba mi bar da imam preko 100fps... razmisljam 8600gts ili HD 2600XT.. Mislim da mi konfa inace nije losa http://img259.imageshack.us/my.php?i...9596608by4.jpg 2x 1GB, 667 MHz, KINGMAX napajanje 230V maticna evo slike ![]() koju grafu vi preporucujete |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
x700pro ili 6600gt ako nadjes negdje , kad vec pitas nesto 100 000 puta pitano i odgovoreno na isti nacin - e sad cu ja dati drugaciji odgovor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
8600GT razlike u cijeni
koja je razlika između ove dvije kartice- http://www.diskont24.com/product.php...&cat=27&page=3 http://www.diskont24.com/product.php...&cat=27&page=4 tražim koja ima tiši ventilator i pouzdanija je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Banned
|
ma mene zanima za ovu moju konfu?? koja bi bolje radila??i dal bi imao preko 100fps u cod4? |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Why so serious
|
ima mi frend 8600GTS, dobra grafička i mislim da je bolja od 2600XT bar od one DDR3!!! Uzmi 8600GTS i neče ti štekati a sad 100FPS-neznam al grafička tera sve ove novije igrice čisto uredu na rezi 1024x768 4AA...al je skupa, pa ti velim da je to bacanje novca,hehe evo +jedan i jedan - |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Zakaj mu govoriš da uzme karticu koja ne vrijedi te novce? Kakav plus i minus te drži, pa nije ovo forum za Magazin i sve njihove pjevačice. Kartica (skupa s cijelom G84 i G86 ergelom) ne vrijedi te novce, niti u skladu s cijenom pruža ikakve spomena vrijedne performanse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|