|
![]() |
#1 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Danas kupio medije u Ve-milu...eek!
Trebali mi prazni DVD-ovi i još par sitnih stvarčica i lijepo se zaputio u Ve-Mil...prije toga na njihovom sajtu lijepo provjerio da ih imaju na lageru...riječ je o Verbatim DVD-R 16× (običnim) medijima...vidio da koštaju oko 65 kuna (tak da znam kolko bu me otprilike došlo, odnosno kolko love moram uzet). S obzirom da sam bio u žurbi, a samo je jedna blagajna u to vrijeme radila, s police sam lijepo zgrabio prvi spindl od 25 komada istih, te kao što rekoh, još par sitnica...u glavi sam nabrzinu izračunao da bu me to kaj sam uzeo sve došlo max 110 kuna, i tako ja na blagajni priredim lovu, a kad žena reče 115 kuna! Ok, valjda sam nekaj krivo izračunao, i srećom, medo se našao u džepu, brže bolje ja u auto i doma. Dođem doma, vadim račun da provjerim kaj sam sve uzeo (kao i obično), kad na računu piše da sam uzeo PRINTABLE Verbatim DVD-R 16×!!! ![]() Nisam valjda lud ( ![]() Brže bolje na net, u cjenik, provjeriti: jep, Printable spindl koštaju 83,19kn, a obični 64,70kn...još jednom gledam, na spindlu koji sam uzeo zalijepljena je kriva šifra, tak da ispada da su Printable, a nisu. ![]() S obzirom da je razlika u cijeni 18,49kn, dal da ih vratim, zamijenim, odnosno idem se žaliti, ili budem bezveze išo? Mislim, zanima me kaj bi bilo,ali sutra mi nisu ni izbliza usput, ali onih 18,49kn ipak nije za bacit. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vaša mišljenja na sunce molim!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bože, zar se za svaku glupost u vemilu/hgspotu/linksu treba otvarati NOVI topic na forumu?? više ste postali svi redom predosadni sa tim pitanjima. Moderatori, bilo bi u redu da ovakve stvari odmah lockate i brišete. |
![]() |
![]() |
#4 | |
u borbi protiv sna
|
Citiraj:
A priznaj i sam koliko puta si kad si nešto uzeo u "običnom" dućanu pogledaš šifru/deklaraciju. Isto tako puno ljudi se zezne između kukuruznog griza i kukuruzne krupice...što nije isto... ![]() E a s obzirom da sam se ja zeznuo, jednio što vas ja tražim jest za vaše mišljenje, jel da im vratim te medije i zamijenim za "obične" i hoće li mi vratiti lovu ako ih dofuram nazad. (pogotovo me zanima ak je itko imao već takav problem) Hvala! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
još uvijek te ne razumijem, napravio si SAM pogrešku, bio si brzoplet, i što sad? pa idi tamo nazad, imaš račun, imaš krivi proizvod i što još hoćeš? ili zaboravi na tih 18kn i drugi put pazi. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a gledaj imas tri opcije: prva da odes tamo i pokusas zamjeniti. ne znam kako bi ti mogli vratiti lovu s obzrrom da je blagajna sada vec zakljucena tako da vjerujem da ce ti ponuditi opciju da zamjenis taj spindle za printable spindle. pa sad ako ti bas treba..... ![]() druga opcija je da ne odes zamjeniti ali kad opet odes tamo (a i svaki drugi put ![]() i treca opcija, suti i trpi. oprosti se od tih 18,49. i da, imas i cetvrtu - uletis u vemil kao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja došao u Ve-mil kupiti Baracudu od 80GB ATA. Platio oko 330kn u ono vrijeme i još držim u ruci disk u prozirnoj vrećici i brbljam na kasi sa prodavačem o disku kako je tih.. kako je brz.. kako je dobar i nekužim ni on ni ja da piše ogromnim slovima ***GB. A gledali zajedno sitna slova koji je točno serijski model 7200.9 ili 7200.10, jel NCQ i te fore. Uživili se obojica u priču o disku. Platim ja disk, on mi da račun za 80GB Seagate 330kn.. dođem doma i skužim da piše Baracuda 160GB (iz aviona se vidi pročitat hehe). Gledam cijenik 420kn isti u Vemilu u ono vrijeme. Al sam se okesio od uva do uva ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Btw. siguran da ce moderator (jos bolje tor ) znati cijenit tvoju pozrtvovnost da ovaj detalj podijelis da PCE forumom...ujutro...cim se probudi(e)...uz kavicu u jednoj i kljucicem u drugoj ruci ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Isto se i meni desilo...bio u fast food-u i naručio toast sa majonezom. Uzeo klopu, platio i kad sam pojeo do pola skuzim da sam dobio sa ajvarom :eek Pitanje: hoće li mi teta u fast food-u pokloniti teglu majoneze ili da im zovem inspekciju? |
![]() |
![]() |
#12 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() - V-Mulj "vau gospodine, hvala vam što ste nam ukazali na pogrešku..blabla..." - Ti"Ok, nema problema, a mogu li ja dobiti svojih ![]() - V-Mulj "Jao, žao nam je, eto nažalost nemožemo učiniti ništa, pravila su takva i takva...itd..itd" Barem ja ako nitko drugi znam se nasrat u 2min kupcu i znam kako stvari stoje u takvim tvrtkama. Ljudi nisu izvukli pravdu ni zbog skupljih ni ozbiljnijih stvari tako da ti na cd-ove nećeš zasigurno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa ovo je strasno. Ajde da je u pitanju racunalo koje je doslo 6k kuna pa da otvaras temu. Ali i tada ne otvaras temu na forumu vec ides do njih razrijesiti problem sa racunom.
#15 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
isuse boze rasprave za 19kn... 1) za*** vemila i pare ti moraju vratiti ako pise na kutiji da nije printable a na barkodu da je 2) preskoci lokalnog prodavaca i trazi odmah sefa 3) odi u popodnevnim satima kada ima ljudi i ako sef pocne muljati ti pocni dizati polako ton... 4) ako ti vemil nije blizu i 19kn ti nije neka lova radje netrosi vrijeme i bengu, shvati ovo kao lekciju |
![]() |
![]() |
#16 |
u borbi protiv sna
|
Ma ok, sam se vi sprdajte...studentu 18,49 kn znači 3 prava ručka u restoranu, i još mi ostane kuna za bananka!!! Al ajde...dajte lockajte više temu, na pogreškama se uči...drugi put nebude više tak!!! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|