|
![]() |
#1 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Poštovanje! Zanima me da li postoji neki AV program koji mogu staviti recimo na USB Stick, UpDateati sve zaštite sa mog kompa koji je spojen na internet te ga nakon toga presnimiti sa USB Sticka (ili CD-a) na drugi komp koji nema pristup internetu? Nadam se da sam dobro opisao problematiku ![]() Znači, ja imam internet, moja cura nema net te si nemre updateati AV software tak da nema koristi od njega... zato bi ja sve napravio kod sebe i gotov software sa svim novim zakrpama stavio na njen komp! Pliz recite da je izvedivo ![]() PS: AV joj treba unatoč tome što nema interneta pošto svako malo dobi neki virus preko gluposti sa ne provjerenih medija... Puno hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Potraži si na netu NOD32 Portable 2.7 Baciš ga na stick i sa tog stick-a skeniraš bilo koji komp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The All Seeing Eye
|
Dečki, ovo je legendarno! Nisam imao pojma da postoje takvi "portable" AV-i pošto mi nikada nisu zatrebali ![]() Skinul bum si ovaj ClamWin pošto je besplatan... Nod32 mi izbacuje torrente i wareze pa pretpostavljam da je shareware ![]() Puno vam hvala na vrlo korisnom infou ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The All Seeing Eye
|
Solidan je ovaj ClamWin ![]() Fino ga instaliraš i updateaš na USB Sticku i spreman je za rad! Jedina zamjerka... Isprobao sam ga na svom kompu, imam 80Gb HDD od ćega zapravo ima samo cca 18Gb podataka... Skenirao ih je 88 minuta ![]() ![]() ![]() Ali sve u svemu, to nije toliko niti bitno! Glavno da obavlja svoj posao! Još jednom, hvala na preporuci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() O njegovoj brzini skeniranja ne bi puno ali svaki AV program kada radi prvi scan kompa potrosi relativno dosta vremena (naravno, zavisi kako ga nastelas) a jos tome pridodaj da ti je na sticku. Nije za stalnu upotrebu (bolje nesto drugo, mozda panicara AVG free ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|