|
![]() |
#1 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) 6100M2MA matična - ne mogu instalirati drivere
Pozdrav ![]() Slažem bratiću komp i nikako nemrem instalirati drivere. Matična je Foxconn 6100M2MA sa sempronom 3400+. Krenem instalirati drivere i svaki put se instalacija sruši, bez poruke o grešci. Probam instalirati drivere preko Device Managera i javi mi da u kompu ne postoji takav hardver ![]() Skinuo nove drivere i isto. Međutim, nešto se djelomično instaliralo, jer mi uredno u display properties nudi rezu 2048*1536. Ima tko kakvih iskustava s ovom matičnom i koje drivere zapravo trebam skinuti? Čista instalacija XP-a je u pitanju, a ista stvar se događa i nakon zadnjeg Autopatchera i ostalih updateova. Ima tko kakvu ideju?
![]() |
#2 |
all you need is freeware
|
UPDATE: Forceware driveri su sredili stvar za grafičku, al i dalje nikako upogoniti smbus driver i lan. Probao drivere za nforce 400 i 410 chipset, al ništ, opet se zbaga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
all you need is freeware
|
Update2: Nakon tri dana muke s ovim kompom, upravo sam skužio da to što je komp došao s kutijom od matične iz naslova, cd om s driverima za dotičnu, te ogromnim plakatom za dotičnu matičnu, to uopće ne znači da je u kompu ta matična. Slučajno pogledam u u garantni list i tamo uredno stoji da je riječ o Gigabyteovoj ploči GA-M61SME-S2. Svaka čast ekipi koja je sastavljala komp, vidi se da paze gdje šta stavljaju ![]() ![]() ![]() Može lock.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|