|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Pomoć!!!!!!!!!!!! Instalirao sam sve drivere sa cd-a kojeg sam dobio uz matičnu GIGABYTE GA-MA69G-S3H i nemam zvuka, a svi driveri su mi instalirani!! Što da napravim?? skinuo sam nove drivere za zvuk i opet ništa! Imam XP SP2 .plz HELP! U control panelu- sounds kao da nepostoji zvučna, u biosu mi je upaljena zvučna i flash-ao sam bios na novo i ništa, neznam što bi više moglo bit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
si probao preko device menagera izvući drivere s cd-a? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
zvučna je integrirana, nemam uskličnik već sve instalirane kodeke u device manageru a u control panelu pod sound&devices ne prepoznaje? Znam na komp, riješim sam probleme ali ovaj nikako, a pošto ni jeden čovjek nije svemoguć tako nisam ni ja. to sam rekao iz razloga da mi se ne postavljaju neka pitanja..."zvučnika pored sata... " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li na nekom drugom uređaju uskličnik? Ako ima, vjerojatno se radi o Microsoft UAA Bus Driver for HD Audio pa samo za njega updateaj drivere ili instaliraj hotfix KB888111. Možeš i sve to povući s linka... ftp://202.65.194.211/pc/audio/WDM_R182.exe (Windows XP) ftp://202.65.194.211/pc/audio/Vista_R182.exe (Windows Vista)
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Riješeno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |