|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
HGspot aukcija
Sta vi mislite o toj aukciji, jel se isplati sta tamo uzet s obzirom da znamo kakav je HGšrot? Vidim neke cijene i nisu tako lose, npr frend je bas jurec tam dobio NF7-S za 400kn sto mi se i ne cini tak losim za tu plocu (naravno pod uvjetom da je ispravna ![]() Kolko bi mogla vrijedit ona ABIT IS7-E, i865PE, cini mi se kao solidna ploca za Intela (nova je 740kn)?
![]() |
![]() |
#2 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: HGspot aukcija
Citiraj:
![]() ko sto kazu, te ploce su dosle sa reklamacije pa su ih oni u svojim visoko-kvalitetnim najsuvremenijim laboratorijima popravili, pa ih sada opet prodaju. sanse da ti nesto ne radi su veeelike ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Čuj, sebi na taj način nikad ne bi kupovao, jer ne dobiješ niš sa pločom (kabeli, CD-i, priručnici, kutija, goodies...), dobiješ 6 mjeseci garancije na nešto što se je već kvarilo ( vjerojatno još je pokvareno ili samo zakrpano, a i pitanje je na koji način drže tu garanciju, jel dobiješ novu ploču ili zakrpanu ), a i sam znaš kad se elektronika počne kvariti, tome nema kraja. Kupi novu ploču i budi miran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
|
Oni navodno kazu da su to ploce koje su oni koristili u svojim racunalima i da ih se sad rijesavaju, mada je to meni sve sumnjivo i ne bi se upusto u take stvari pogotovo kad je HGšrot u pitanju.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da, naime, koristili su hrpu Matsonic ploča, a rješavaju se NF7-S ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
To NE kupovati! Kupovati pokvarenu robu? Čemu se zajebavati s time?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma ljudi to su vam ploče koje se vrate na reklamaciju i sve odreda su POLUISPRAVNE što znači da ne rade s nekim tipovima memorije, neki od IDE ili RAID kontrolera šteka i tome sl... Nebi to kupovao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||
Moderator
|
Ali opet ima glupih ljudi koji se otimaju za to, jel ih onih 6 mjeseci garancije tjesi pa kao ak nest rikne imaju garanciju. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
A, uvijek se nađe kupac za sve pa tako i za to. Ja osobno to nebi nikad kupovo.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |