|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
HD 3870 CF review
Ovo je prvi review koji sam nasao i izgleda jako dobro! Pogotovo kada se ukljuci AA! ![]() Hint: na 8AA u 3Dmarku06 je bolja od 8800GT. ![]() http://iax-tech.com/video/3870/38701.htm
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
hm...dosta je bolja bolja od gt...ali treba još pričekat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.pcgameshardware.de/?menu=...mage_id=727335
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Je, čini se da je Nevidia opako prištopala rendanje raznih refleksija ![]() Prvo onaj "bug" za refleksijama vode, a sad gledam staklovinje na autu i na ATI-ju se fino vidi. Na Nevidi izgleda ko da je bio parkiran u mom starom kvartu pa mu je netko popalio šajbu ![]()
![]() |
#7 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Hm, ja ne znam gledamo li isti review, ali da, 3870 CF je bolji od GT-a u 3d marku 06, a jedna nije.
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Zanimljivo kako ljudi padaju na 3dmark, a ne komentiraju kvalitetu slike.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Jako ljepo ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=86715 Nevidia ne renda sve kaj bi trebala (bug...mali ![]() ![]() Treba vidjeti kakvu cijenu budu nabili naši lihvari, to je najbitnije. Baš sam neki dan čitao na benchmarku kako je kod njih 2900PRO 20-30€ jeftinija nego kod nas...izgleda da ovi naši vole malo zapaprit cijenu ATI-ca. U svakom slučaju-konkurencija je uvjek dobrodošla, pogotovo u tom rangu grafičkih.
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mene zanima kako se klokaju ti novi radeoni, jer kolko sam vidio 8800GT neide bas nesto. Ako je ati i po tom pitanju napravio bolji posao, onda nvidija nema sta tu puno traziti. Mozda bi ati trebao u drajvere staviti opciju tipa: " spusti kvalitetu prikaza na razinu konkurencije" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
-------
|
![]() Citiraj:
![]() Nije loša ideja. Čist moguće da u kojoj novoj verziji drivera stave tu opciju. Ili da bar s karticama šalju dva paketa drivera; jedan sfušani za usporedbu na testovima i jedan standardni za kućnu upotrebu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Haha Sad ce se Nevidija fanovi nafurit. ali vec je bilo nekoliko igara gdje je u uvodu bio logo od nvidia i kao optimizirano za nevidiju. ![]() Pa je na Ati-jevim grafama isla igra sa vise FPS i lijepsom slikom.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
kad bi otprilike to trebalo doci na nase trezise ![]() ![]() nestrpljiv sam.....jer me zanima dali ce biti bolja od 8800gt ...tako da ne uzimam onda to......meni inace treba nesto sta ce koliko toliko pristojno vrtjeti novije naslove na rezi 1680*1050...pa stoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Krajem mjeseca bi se trebale pojaviti na policama.
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
pa cuja sad jeftinija.....ako bude nekih 200-300kn jeftinija onda cu rađe uzeti 8800gt ako je ipak malo bolja.... jer ova moja 7800gt se vec jako tesko nosi s novijim igrama na toj rezoluciji...a i dok igram npr. crysis temperatura se digne i preko 80 sta mi i nije bas normalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakvo napajanje i maticna treba biti da se spoje takva 4 komada ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Idle kad je vent na min se grije oko 70 80c, a kad je na 50% onda je to oko 40c. Prilikom igranja temp ne prelazi 70c kad je vent na 60%, a to je onda još podnošljiva buka. Temperature su na naklokanoj kartici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
-------
|
Kvalitetno napajanje od 400 do 500W s četiri 6-pinska konektora i ploča s 790FX čipsetom. Samo da nije od Gigabytea, pošto su oni postavili PCI-E x16 utore preblizu. Četiri HD 3850 kartice idu, ali četiri HD 3870 s dual-slot hlađenjem jednostavno ne stanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
pa napajanje od 400 do 500 W nije dovoljno za 4 komada bar jedno 1000 W |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
-------
|
PCI-E 2.0 ploče su u mogućnosti dati po jednom utoru 150W. Ni jedna od HD 3800 kartica ne troši sama tolko snage. 6-pinski konektori na tim karticma su namijenjeni pretežno PCI-E 1.0 i 1.1 utorima, tak da karticma ne sfali struje (pogotovo kod clockanja). Osim toga, daj si truda, pa potraži po netu konfiguracije s Phenom X4 + Sapphire 790FX pločom, te dvije, tri i četiri RV670 kartice spojene u CrossFire. Kad najdeš (u pitanju je skupština gamera pod pokroviteljstvom AMDa, tak da ne tapkaš u mraku) slike i specifikacije, skužil budeš da neke kartice opće nisu spojene 6-pinskim konektorima, u nekima su spojene samo dvije i tome slične kombinacije. Kartice mogu raditi i bez 6-pinskih konektora, samo onda nema govora o clockanju. Priče o 1000W+ napajanjima ostavljam za čaj i kekse s Martinom Matušin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
safirka http://www.overclockersclub.com/revi...phire_hd_3870/ his http://www.hardwarecanucks.com/forum...e-preview.html btw u vemilu bi navodno trebalo bit Powercolor Radeon HD3870 po 1600kn
![]() |
#30 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
inace ovo i nije tak bezveze ![]() ![]() inace bio je i red da amd baci nesto malo zesce van.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|