|
![]() |
#31 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Imam NEC-2500A i nece snimat trax 40x speed na 40x to je zato sto cd-e moze najbrze snimati 32x :-))))))))) procitaj malo specifikacije uredjaja.... uzivajte, meni ovaj NEC na poslu bas fino radi, ali doma bi radje vidio Pioneera ili Teaca... Plextora ni mrtav nebi uzeo, to je smece kakvo ovaj svijet nije vidio, a kosta ko suho zlato na qrcu od platine... naime: frend je prodao 24 Plexova recordera u roku dvije godine (razliciti modeli) svi su bili novi i sa garancijom... SVI su krepali!!! ne jedan, ne dva, nego 24 jebena recordera... AMEN! ja plexa neuzimam, recite mom frendu Plextor i evo sta se dogodi ![]() pozdrav :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
U jebote, stvarno je max cd-r speed 32x. Ali zašto onda Miatu ponudi 40x?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
od LemilicE
|
Sorry, zaboravio sam da imaš Gigabaytov. Mislio sam da imaš isti kao ja. Sad idem po njega u Linksu. 100% će mi reć da sam budala ![]() Probat ću ako dobim zamjenu, da uzmem Teaca kojeg sam i mislio uzet, ali ga nisu imali. Dobili su ga drugi dan nakon što sam uzro NEC ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
od LemilicE
|
Nisam ja rakao da je loš Dobio snimač nazad sa reklamacije i kažu da je sve u redu... Time will tell
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|