| 
 | |||||||||||
|  24.11.2007., 11:35 | #1 | 
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: korcula 
				 | 

seagate 200gb
			 ovako imam ovaj disk i kad cita s njega je jako glasan pa ako iko zna jeli se to moze nekako sredit jer nemozes stat kraj njega od tog "roktanja"  zahvaljujem  | 
|   |   | 
|  24.11.2007., 11:41 | #2 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | umpah ja ga imam i moj ne rokće nišra, nego reci ti meni jel to počelo sad ili od početka rokće? Jer ako je sad počelo backup i spremi se na reklamaciju, a ako je od starta onda ti se posrećio slab primjerrak i neće bit druge nego spužva i/li gumice u ruke i na utišavanje time ić jer Seagate nema AAM uključen tj nemre s mjenjati... 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  24.11.2007., 17:38 | #3 | 
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: korcula 
				 | ma to je od pocetka  znaci ovoga u p.m. i kupit novi TIŠI | 
|   |   | 
|  24.11.2007., 17:41 | #4 | 
				 | He ako ti je tako glasan nema ti druge... Mislim to je seagate 7200.10 da nebi bilo zabune jel? Jer ako je 7200.9 ili raniji onda možda i možeš smanjiti AAM mislim da se onda još moglo... 
|   |   | 
|  24.11.2007., 19:36 | #5 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Nope, AAM ne šljaka najmanje od serije 7200.7, ako ne i neke ranije... 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  25.11.2007., 00:50 | #7 | 
| Moderator Datum registracije: Jul 2004 Lokacija: Đakovo 
				 | Hmm, imam ja jednu Barracudu serije V, SATA, 80GB, trenutno odmara u ormaru, ali nemam pojma može li se regulirati AAM. Znam da su kasnije serije Seagate diskova dolazile podešene na način da su SATA diskovi bili s isključenim AAM, a ATA s uključenim, ali se to nije moglo mijenjati... Uglavnom, ova barica V je dovoljno tiha bila da nisam nikad ni razmišljao o AAM-u. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  25.11.2007., 09:46 | #8 | 
				 | Da baš tako je bilo i kod mene, čak mi je skoro i žao što sam je prodao, a nisam morao jer sam imao i ovako "strait" lovu za drugi disk ali od starog neki pajdaš je trebao veći disk pa sam mu je frknuo i to u pola tržišne cjene... 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |