|
![]() |
#243 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Odigorao sam malo vehicle CTF itd, nije loše, zabavno je ![]() ha grafika je slična/ista ko u demou, ali nemreš puno očekivat s obzirom da je to sve UT3 engine kojemu je izgleda takva slika zapisana u 10000 varijabli u kodu.. ja igram sa post processing na Vivid .. nemojte stavit to ne intense jer vam slika pobljedi, uglavnom imate tweakguide pa si čitajte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sry nisam vidio tvoj post na mojoj kanti ne pada ispod 40 fps-a na low,( na shangrili mi padne na 30 tamo kod amp-a u sredini) inace se krece od 40 do 100, ali ljudi koji su igrali finalnu inacicu kazu da je fps bolje sredjen ( taj dio kod shangrile nije vise toliko opasan) i opcenito igra izgleda lijepse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Svršššššššššššššššššššššššššššššššš ![]() Evo instalirao full game. I? Piše iznad! Za divno čudo nije onako usrana kao demo, grafika je puno bolja iako i dalje pomalo isprana ali svijet je detaljan za ne povjerovati. Nisam ništa tweakao, igra je sama stavila 800x600. Čak i pri toj rezoluciji izgleda jako dobro i ide glatko. Gameplay je izvrstan, likovi nisu onako tromi kao u demou. Kad se pokupi onaj ljubičasti damage u slučaju smrti ispadne i netko ga može pokupiti. Oružja rokaju, ambient se izobličava pri pucanju, flac se fino odbija od zidove, uvodne sekvence su jako dobre a čine se i da se vrte baš u engineu a ne da su prerendane. Sama animacija likova, lica i ostalog je jako dobra. Nakon uvoda koji vam neću otkriti da ne pokvarim doživljaj, napucavate se sa sestrom. To je umjesto onog treninga iz UT99, a nakon toga kampanja. Da, ima priču, više nije samo tournament... Evo par sličica na 800x600 dok se ne uzme nova grafa: ![]() ![]() ![]() Kao što vidite, radi pod Vistom i u prozoru. Tako mi je bilo lakše hvatati screen shotove. Naravno obje jezgre su na full opterećenju. Obično se demo izdaje da bi se privuklo ljude da kupe cijelu igru ili za što je već izdan demo. Gledajući samo demo teško da bi se itko odlučio za kupovinu i to bi bila pogreška. Odoh sad igrati ![]()
![]() |
#248 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Super, a jel ima negdje u Zg di mozes doci, platiti i uzeti UT3? ![]() Ono na crovortexu sto je netko dao link su samo naruđbe i nema cijene koliko sam vidio(?)
![]() |
#250 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisi jedini, također prašim cijelu verziju igre od jučer ![]() I mogu reći da se vrti fino na heavily OC-ed 7900GT i E6750 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Pink Floyd fan
|
Priča se nastavlja nakon UT-a. U UT99 je kao osnovan tournament da bi se dalo kruha i igara, pa je postao jako popularan i vrtila se velika lova. E sad nakon svih tih godina, napali alieni i najbolji borci postaju branitelji... Zapravo taj uvod imate i u trailerima. Pokušali su nekako sklepati priču oko klasičnih i nekih novih modova. Edit: Ne zamarajte se pričom, može se odmah igrati bilo koji nivo ili kampanja sa pričom. Ono što su definitivno zasrali je podešavanje, kojeg skoro da i nema. Sve je isto kao i u demou, samo sad radi normalno. Ovdje je dodana konfiguracija lika.
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni je totalno zakon igra. Sviđaju mi se misije, nekak su mi zanimljivije nego dosad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
.
|
Ja zasad prašim samo po Deathmatchu, koji je IMHO odličan, oružja su dobra, mape su fino redizajnirane u atmosferi cjelokupnog UT-a. A kampanju budem kasnije prelazio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Pink Floyd fan
|
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 23.11.2007. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Pink Floyd fan
|
Nadam se da će biti još mapa. Igrajte Campain, baš je fora. Smislili su dosta podmodova na već postojeće. Pitanje je samo kako će to igrači prihvatiti, praksa je pokazala da se većini ljudi ne da učiti ništa složenije od death matcha, eventualno capture the flag.
![]() |
#260 |
|
bio jucer do crovortexa u nadi da ce se mozda moci tamo kupiti UT3... pošto oni online nude igru na predbilježbu. Ocekivao nesto tipa algoritam i slicno... sve police sa proizvodima i tako... kako je i na njihovom site-u: http://www.crovortex.com/ ![]() ali dodjem tamo i ono ima polica, ali sa sa kruhom, burekom, salamom, jajima, namazima itd... a na malom dijelu jednog zida naslagane igre...uz frizider sa hranom ofkors ![]() rekoh ok. mozda ima srece, a posto na njihovoj stranici ne pise kada dolazi ni cijena, pitam zenu na blagajni jel zna kad dolazi UT3, koliko kosta i jel se moze naruciti tamo osobno(ostaviti polog ili sto vec)? na sve je odgovor: posaljite email... valjda ona vodi samo market a ovo s igrama vodi netko preko 'emaila'. uzeh onda ut2004 i guake4 reda radi, kad sam vec dosao do tamo jel netko od vas uzeo UT3 original u Hr ili ste svi 'torrent-ali' (ili izvana nabavili)? vidim svi igrate a nitko nije napisao di je kupio ![]()
![]() |
#261 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#262 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
.
|
Aha, nisam znao, tnx na infu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
http://www.steampowered.com/v/index.php Budući da se kod nas $ može jeftino nabavit-nije tako ni loše.
![]() |
#266 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Sredinom tjedna sam navrnul u Algoritam (čisto desetim poslom), pa sam odma preupital za Unreal 3. Rekla zgodna ženskica na blagajni, da stiže uskoro po cijeni od 500 kn. Nije precizirala koji datum je u pitanju, ni to dal je igra u dolasku Collector's Edition ili "normlano" izdanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
ma ne navlacim ![]() pitao sam pri vrhu stranice di ima za kupiti, jer svi pišu:'' super je, igram full verziju...'' pa nije bilo odgovora... onda evo ponovio pitanje, i opet nema odgovora, samo opet o tome kako je igra dobra. zakljucak: a valjda nitko nije kupio ![]() moglo se to napisati i prije(da se ne trazi po ducanima uzalud LOL) ![]()
![]() |
#270 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
|
|