|
![]() |
#1 |
Moj komp
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() U nabavci sam radio budilice jel imate vi kakve prijedloge, gledao sam malo sony http://www.sony.hr/product/ComparePr...odels=ICF-C492 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
a da pronađeš koji budilicu da ima digitalno podešavanje stanica, fino izmemoriraš stanice i nemaš zafrkavanja, u hgspotu grundig ima dobrih modela
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
philips ima kul budilice... ozgledaju ko neka jaja, veliki display, projektorski sat za zid, radio controled i tako dalje. mene nešto svrbe one vremenske stanice u zadnje vrijeme... oregon scientific :drool: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
fora mi je to sa projeciranjem vremena na zid, samo neznam kak bi to izgledalo u zamračenoj sobi, možda bi me smetalo http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=419
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
bezimenih "projektora" ima na lopate. Oregonci , niže i ostali modeli... Philips Wake-up Light je po meni trenutno najbolja stvar. Imate pored slike i kratki film kako stvar funkcionira. Mozda se i vratim sa istim. Nevjerovatno koliko si truda za svaki artikl daju u ponudi! ![]() Sad za Syssa... ovo je najbolji model ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
lol... ja sam ozbiljno razmišljao o ovome kao božićnom poklonu: http://www.consumer.philips.com/cons...Radio+AJ260-05 sam je (uz cijenu) problem kaj moram čekat drito iz philipsa da dođe (znači 3+ tjedna). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Možda ovako nešto? ![]() A vrijedi pogledati i ostatak punude. Nabava.net je nula prema ovim tipovima. Istaknuo bih zanimljivu ponudu Biblija. Kruna svega je "Biblija privjesak za ključeve" za koju kažu: "it's comforting to know that God's words are with you wherever yougo. A thoughtful gift for friends and church-going companions." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Mozes programirati intervale za nekoliko dana i nacin na koji ces biti osvjetljen. Uostalom, imas odlican Philips Demo. Brine me jedino poznavajuci manijakalnu naviku Philipsa da stalno ima potrebu sve zivo osvjezavati izgledom u neke novije i novije kreature... da ne napusti brzo ovaj dizajn. Jer vec vidim da ima 3 nove varijacije koje vise nisu ovako atraktivne i decentne. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
meni je ovaj bolji... bolje se vidi, ljepsa boja... i PUNO je jeftiniji (x5) http://cgi.ebay.co.uk/Wooden-Wood-Fi...QQcmdZViewItem |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Samo druga boja i ovi su ga poceli konkretno prodavati. Link koji sam dao je bio tek spomen na dizajnera koji je to napravio i image cijena kao okvir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Dižem temu iz mrtvih, no u potrazi sam već dulje za specifičnom radio budilicom. Naime, tražim nešto ovakvo. Ebay je pun nekakvih ružnih metalnih i plastičnih, ništa ovog oblika. Ono što se i nađe, je 30 godina staro i isto toliko i korišteno. Bilo bi poželjno i da je u 24h formatu. Je li netko vidio nešto slično kod nas ili u okolici? Tu i tamo nađem pokoji online, ali to su sve neki dizajnerski pokušaji od 300-injak $
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|