|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
DDR dvojbe
Molim postovane eksperte za savjet... Imam 2 modula od 256Mb GEIL Ultra Platinum PC-3500 (433MHz, CL2). Rade u dual channel modu (NFORCE 2, 400 MHz). E, sad... Htio bih povecati RAM na 1Gb i tu dolazim u nedoumicu. Kao prvo, koliko znam u Hrvatskoj nema 512Mb modula ove memorije, a i kad bi bilo gubim dual channel mod (ne znam koliko utjecaja ima na performanse). Dali mi se isplati promijeniti te module za 2x512Mb neke sporije memorije (CL2.5) ili staviti jos jedan 256Mb modul GEIL-a, ili nesto trece? Hvala
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Uzmi 2X512 Kingmaxa 433! A geil prodaj
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
prodaj geil i kupi kingamax, a ako imas viska para, uzmi corsaira ili twinmos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
ja sam isto imao geil ali pc2700. Za ova dva modula ćeš vjerojatno dobiti dobru lovu i onda uzmi knigmax 433 kao što su ti rekli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Hvala na savjetima, vjerojatno cu vas poslusati
|
|
Oglas
|